• Свеж
Икфашони 4 Еез Октопод Наутички Сетови За Завеси За Туширање Со Килими, Капак За Тоалет И Подлога За Капење, Океан Кракен Пипало Завеса За Туширање со 12 Куки, Медуза ?
zoom_in

Икфашони 4 Еез Октопод Наутички Сетови За Завеси За Туширање Со Килими, Капак За Тоалет И Подлога За Капење, Океан Кракен Пипало Завеса За Туширање

DEN 399.84

Стока
check Во продавницата

Полиестер ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : октопод туш завеса : мек, издржлив и водоотпорен полиестер. Килим за бања : дебел, висококвалитетен, одличен фланелен што не се лизга. НАПРЕДЕН ДИЗАЈН : овој комплет за завеси за наутички туш прифаќа технологија ЗА ПЕЧАТЕЊЕ HD, што ја прави шемата јасна и живописна, вистинска и не е лесно да падне и да избледи. Моделот на пипалото на океанскиот октопод може да ве натера да уживате во уникатното време во бањата. ИНФОРМАЦИИ ЗА ГОЛЕМИНАТА : октопод туш завеса : 69" W x 70 "H; капакот на капакот на тоалетот : 14.5 "L; u форма килим : 15.7 "L; бања мат : 15. Оваа големина е погодна за повеќето домашни бањи. Ве молиме потврдете дали големината е соодветна за вас. ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ капак на капакот на тоалетот : 14.5" L; u форма килим : 15.7" L; бања мат : 15. Оваа големина е погодна за повеќето домашни бањи. Ве молиме потврдете дали големината е соодветна за вас. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ И НЕГА : со нашите 12 цврсти бесплатни куки, можете лесно да ја инсталирате оваа завеса За туширање Океан Кракен. Може да се мие рачно или машински во ладна вода. Повеќе СРЕДИНИ : овој комплет за завеси за туширање со животни од медуза може лесно да се инсталира во вашиот дом, стан, хотел, студентски дом, клуб и други места што имаат потреба. Икфашони Октопод Наутички Туш ЗавесаУживајте Во Вашето Радосно Време За Туширање Во Бањата.

Поврзани производи..