• Свеж
2.4 G Видео Монитор За Бебиња, Тестирање На Собна Температура Вграден Микрофон И Звучник 2.4 G Бебешки Монитор За Бебе Безбеден За Домашна Употреба, Превод)
zoom_in

2.4 G Видео Монитор За Бебиња, Тестирање На Собна Температура Вграден Микрофон И Звучник 2.4 G Бебешки Монитор За Бебе Безбеден За Домашна

DEN 934.24

Стока
check Во продавницата

24-инчен ТФТ лцд-екран.4 GHz безжична дигитална технологија, без мешање, без истекување на приватноста. Вградената ноќна светлина, дизајнирана со приспивни песни, му помага на вашето бебе да заспие побрзо. Растојание за ноќно гледање од 5м. пренос На Отворено опкружување околу 100м. приемникот е опремен со литиумска батерија на полнење, а камерата директно се напојува со трансформатор. Вграден микрофон и звучник, двонасочна о комуникација. Тестирање на собна температура за доенчиња.4-инчен ТФТ лцд-екран.4 GHz безжична дигитална технологија, без мешање, без истекување на приватност2. Вградената ноќна светлина, дизајнирана со приспивни песни, му помага на вашето бебе да заспие побрзо. Растојание за ноќно гледање од 5м. пренос На Отворено опкружување околу 100м. Приемникот е опремен со литиумска батерија на полнење, а камерата директно се напојува со трансформатор. Вграден микрофон и звучник, двонасочна о комуникација. Тестирање на собна температура за доенчиња.Спецификација : Состојба : 100% Бренд Новитем Тип : Бебе Мониторматеријал : АБС+ електронски компоненти Модел На Батерија За прикажување : Литиумска батерија (Вклучена)Капацитет На Батеријата на Екранот : 800мах камерата не содржи Батерии Големина на дисплејот : Прибл. 12 х 6 х 2см / 4.8 во (€1 2см)Големина На Камерата : Прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Baby Monitor
Material:
ABS+ electronic components
Display Battery Model:
Lithium battery (Included)
Display Battery Capacity:
800mAh
The camera does not contain batteries:
Display Size:
Approx. 12 x 6 x 2cm / 4.7 x 2.4 x 0.8in (±1 2cm)
Camera Size:
Approx. 11 x 7 x 7cm / 4.3 x 2.8 x 2.8in (±1 2cm)
Package List:
1 x Camera :
1 x Display Screen :
2 x Plug :
1 x Manual :

Поврзани производи..