• Свеж
Брава на Рачката на Вратата отпорна на Деца, Бебе, Мало дете И Рачка За Безбедност На Вратата За Домашно Милениче, Самолеплива, Без Завртки или Дупки за Дупчење, За Г?
zoom_in

Брава на Рачката на Вратата отпорна на Деца, Бебе, Мало дете И Рачка За Безбедност На Вратата За Домашно Милениче, Самолеплива, Без

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●Невидлив Ротационен Дизајн q : практичен ротационен дизајн за заклучување на вратата кај децата, со една рака притиснете го копчето за да ја ротирате насоката на бравата, променете ја рачката на вратата отворена и затворена состојба по желба Возрасните можат да работат со една рака, деца и домашни миленици со мала сила, тешко да работат. €Супер адхезија : задниот дел од бравата на рачката на вратата за бебиња со налепници со дебелина ОД 3 МЕТРИ, добра адхезија, може да издржи до 50 кг напнатост, рачката на вратата за заклучување на децата не е лесно да се скрши или да се откине од деца (налепници ве молиме почекајте 24 часа пред употреба, ефектот е подобар). ●Лесен за инсталирање и отстранување : заклучување на вратата за бебиња за врати на рачката, без алатки, без дупчење. Едноставно исчистете ја површината на вратата или прозорецот, нанесете го вклученото 3М лепило на вратата и ќе завршите. За да ја отстраните бравата на рачката на вратата, само загрејте ја со фен за коса околу една минута, лесно може да се отстрани без да оставите остатоци. ●Широка Компатибилност● : безбедносната брава за деца е погодна за речиси сите врати и прозорци со рачки. Покрај тоа, бравата за деца е компатибилна и со машини за миење садови, ормани, фиоки, микробранови печки итн. ●Гаранција За задоволство+ : нашата цел е да обезбедиме висококвалитетни и без ризик производи.

Поврзани производи..