• Свеж
Заштита за заштита на прозорецот ВЕЕМОН ПРОТИВ ГОДИНА МЕНУЧЕН ДЕЦА РАБОТНИ ДЕЦА ДЕЦАНСКИ МЕНУЧНИ МЕНЕТИ 12 парчиња Гумени агол Заштитни мебел Аголен заштитник Про?
zoom_in

Заштита за заштита на прозорецот ВЕЕМОН ПРОТИВ ГОДИНА МЕНУЧЕН ДЕЦА РАБОТНИ ДЕЦА ДЕЦАНСКИ МЕНУЧНИ МЕНЕТИ 12 парчиња Гумени агол Заштитни

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Безбедносен капак на аголот на прозорецот- Едноставен дизајн на моделирање е креативен и прекрасен, вашето дете и ќе имате добро расположение Заштитник на аголот на табелата-Усвојување на одличен ПВЦ материјал, еластичен и анти-колонист, можете да го користите со доверба. Заштитник на аголот за безбедност на бебињата- може да се сече за прозорци, агли на маса, машина за лампи и други агли. Мебел за мебел за безбедност на децата- фината изработка на нашиот производ ви обезбедува услужен живот и нежни детали. Бебе доказ за аголни чувари-високи трошоци за перформанси, можете да го добиете нашиот производ на многу разумен. Безбедносен капак на аголот на прозорецот- Едноставен дизајн на моделирање е креативен и прекрасен, вашето дете и ќе имате добро расположение. Заштитник на аголот на табелата-Усвојување на одличен ПВЦ материјал, еластичен и анти-колонист, можете да го користите со доверба. Заштитник на аголот за безбедност на бебињата- може да се сече за прозорци, агли на маса, машина за лампи и други агли. Мебел за мебел за безбедност на децата- фината изработка на нашиот производ ви обезбедува услужен живот и нежни детали. Бебе доказ за аголни чувари-високи трошоци за перформанси, можете да го добиете нашиот производ на многу разумен. Список на пакети 12 X Карактеристики на заштитниците на аголот -Материјал : PVC Cuttable Protector -големина : 4,50x4.77x0 стража за прозорец. -Којност : Црна секачи -Доди -Доцесија на одличен ПВЦ материјал, еластична и анти -судир, можете да го користите со капакот на аголот за безбедност на довербата.

Поврзани производи..