• Свеж
Toyandona Анти-Pinch Врата Стоп Деца Kickstand Детска Врата Заштитник Автомобил Врата Безбедност Заклучување Врата Анти Судир Држач За Врата Зелена Подлога Врата Бебе Животн?
zoom_in

Toyandona Анти-Pinch Врата Стоп Деца Kickstand Детска Врата Заштитник Автомобил Врата Безбедност Заклучување Врата Анти Судир Држач

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ЗАШТИТНИК НА ВРАТАТА ОД ЖИВОТИНСКО ПЕРНИЧЕ штитниците за штипкање може да се постават на пукнатината помеѓу вратата заштитник за штипкање на вратата. БЕБЕ БЕЗБЕДНОСТ ВРАТАТА ЗАПРЕ ги Спречува децата да се заклучат во собата. ЗАШТИТНИК ЗА ПРСТИ НА ВРАТАТА за БЕБИЊА Направени Од премиум материјал, тој е флексибилен и издржлив. БЕЗБЕДЕН ЧУВАР на ВРАТАТА Зголемување На безбедноста на сите оние кои живеат во просторот. ЗАШТИТНИК ЗА ШТИПКАЊЕ НА ВРАТАТА лесно е да ги соблечете и да ги облечете. Список на пакети 1 х карактеристики на затворачот на вратата-Материјал : Силиконски Држач За Бебешка Врата-Големина : 9, 30Х7, 20Х3, 50см/3, 65Х2, 83Х1 заштитник на вратата на автомобилот. - Зголемување на безбедноста на сите оние кои живеат во просторот држачи за запирање на вратата на животните. - Штитниците за штипкање може да се постават на пукнатината помеѓу чуварите на прстите на децата на вратата. - материјалот нема да испушта звук кога ќе се удри. Тие нема да ја оштетат површината на Вашиот Под и Затка На Вратата Против Клип. - Спречува повреди, спречува треснување на вратата и спречува деца или домашни миленици да се заклучат од чуварот на вратата Отпорен На Бебиња. - Изработен од врвен материјал, многу издржлив и стилски блок од вратата на животните.Опис на стоката Перница За Затворање На Вратата спречува ненадејно треснување на вратата.

Поврзани производи..