• Свеж
Skajowid Punchfree Multifunctional заштитно заклучување за деца и бебиња, безбедносно заклучување, антиопенинг на вратата на фрижидерот, вратата на кабинетот, заклучувањето на ло?
zoom_in

Skajowid Punchfree Multifunctional заштитно заклучување за деца и бебиња, безбедносно заклучување, антиопенинг на вратата на фрижидерот,

DEN 308.64

Стока
check Во продавницата

Заклучување на кодот со три видови : Лесно за инсталирање и лесен за ракување за да ги спречите децата да отвораат врати по грешка] Виндоус, безбеден и сигурен Основа на висока должина на ABS : Одлична отпорност на топлина и временски услови, димензионална стабилност и отпорност на влијание, голема јачина и висока безбедност без да се крши. Перфорацијата Супер адсорпција : Барања за адхезија на височина, двојно ламиниране, добра издржливост и нема оштетување на околината за украсување на домот, колку подолго време на лепење, толку подобро е перформансите. Ново надграден заклучување на кодот : Отворањето без клуч е безбедно, брзо и удобно. Можете да го промените кодот по волја. Кажете му збогум на исклучителниот и убав дизајн на ерата на клучот за пренос. Интегрирана школка за обликување на печат : Спречете го yingубопитството или кршењето. Јажето за челик hightoughness може ефикасно да избегне лесно да се сече, и е отпорен на влечење и абразија (гумен заштитен слој внатрешно јадро кабел за челична жица). Заклучување на кодот со три видови : Лесно за инсталирање и лесен за ракување за да ги спречите децата да отвораат врати по грешка] Виндоус, безбеден и сигурен. Основа на висока должина на ABS : Одлична отпорност на топлина и временски услови, димензионална стабилност и отпорност на влијание, голема јачина и висока безбедност без да се крши. Перфорацијата Супер адсорпција : Барања за адхезија на височина, двојно ламиниране, добра издржливост и нема оштетување на околината за украсување на домот, колку подолго време на лепење, толку подобро е перформансите.

black, white:
Highstrength ABS (base) stainless steel rope:
Unlocking method:
high password
Password length:
3 digits
Installation method:
no punching
Applicable furniture type:
wooden furniture/office furniture/closet/cabinet/refrigerator
Scope of application:
refrigerator, cabinet, drawer, cabinet door, balcony
Style:
Modern and simple

Поврзани производи..