• Свеж
boeray Исклучување Алуминиум Итен Случај Мило Раце Со Филтер Дното Порта Приклучен за 3/8 Воздушна Цевка за Тандем Или Двојно Камион Приколка Воздушни Линии Систем За ?
zoom_in

boeray Исклучување Алуминиум Итен Случај Мило Раце Со Филтер Дното Порта Приклучен за 3/8 Воздушна Цевка за Тандем Или Двојно

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●ДИМЕНЗИЈА€ : Среќни Раце Големина На Портата : 3/8 "FPT, 3/4" MPT или 1/2 " FPT(конекторот на пристаништето може да се отстрани по потреба) Црвена Странична Порта : 1/4" FPT, пиштолот за воздушен удар може да се поврзе, така ШТО НЕМА ПРИКЛУЧОК за дупката; Сината нема странична порта. €ДИЗАЈН} : Дизајниран За тандем или двојни приколки, интегриран вентил за исклучување; плоча за поврзување кодирана во боја за лесна и едноставна идентификација;. €FIT : Заменете го вкрстениот референтен број : филипс 12-306 Tectran 9211 Велвак 035094 . ①СТАНДАРД : Запознајте SAE J318 американски стандард. ●ДИМЕНЗИЈА€ : Среќни Раце Големина На Портата : 3/8 "FPT, 3/4" MPT или 1/2 " FPT(конекторот на пристаништето може да се отстрани по потреба). Црвена Странична Порта : 1/4" FPT, пиштолот за воздушен удар може да се поврзе, така ШТО НЕМА ПРИКЛУЧОК за дупката; Сината нема странична порта. €ДИЗАЈН} : Дизајниран За тандем или двојни приколки, интегриран вентил за исклучување; плоча за поврзување кодирана во боја за лесна и едноставна идентификација;. €FIT : Заменете го вкрстениот референтен број : филипс 12-306 Tectran 9211 Велвак 035094 . ①СТАНДАРД : Запознајте SAE J318 американски стандард. КАКО вечна тема, БЕЗБЕДНОСТА е најважна за секој возач на патот. По долгогодишен развој, БОРЕЈ главно се фокусира на СИСТЕМОТ за СОПИРАЊЕ НА ПОЛУПРИКОЛКАТА, обезбедува најдобар квалитет на деловите за замена за сопирање на камионот, како што се воздушното црево, комплетот за пиштол за дување воздух, сертифициран комплет за авиокомпанија за полу-камиони, држачи за кабелска пружина, стегач за кабел и сл.

Поврзани производи..