• Свеж
Фит Механичка Пумпа За Холден, Железо Добро Запечатување Механичка Пумпа За Замена На Гориво Со 2 Дихтунзи За Механички За Мотор За Автомобил За Индустриски Произв?
zoom_in

Фит Механичка Пумпа За Холден, Железо Добро Запечатување Механичка Пумпа За Замена На Гориво Со 2 Дихтунзи За Механички За Мотор За Автомобил

DEN 372.32

Стока
check Во продавницата

Механичка замена на пумпата, специјално погодна За Холден V8 253 308, погодна За Карби 308 V8 Механичка замена на пумпата, специјално погодна За Холден V8 253 308, погодна За Карби 308 V8. Пумпата за гориво е најосновната компонента во системот за снабдување со гориво на моторот, може да донесе подобри перформанси. Фината механичка структура, доаѓа со 2 дихтунзи, може да обезбеди цврсто вклопување и добро запечатување. Изработени од висококвалитетен бакар, железо и цинк за максимална издржливост, отпорност на абење и отпорност на корозија. Може да работи со филтер(не е вклучен) за да спречи загадување на горивото, да обезбеди перформансите на пумпата да ги исполнуваат спецификациите. Механичка замена на пумпата, специјално погодна За Холден V8 253 308, погодна За Карби 308 V8. Пумпата за гориво е најосновната компонента во системот за снабдување со гориво на моторот, може да донесе подобри перформанси. Изработени од висококвалитетен бакар, железо и цинк за максимална издржливост, отпорност на абење и отпорност на корозија. Може да работи со филтер(не е вклучен) за да спречи загадување на горивото, да обезбеди перформансите на пумпата да ги исполнуваат спецификациите. Фината механичка структура, доаѓа со 2 дихтунзи, може да обезбеди цврсто вклопување и добро запечатување.

Item Type:
Mechanical Fuel Pump
Material:
Copper+Iron+Zinc
Fitment:
Fit for Holden V8 253 308 Engine:
Fit for Carby V8 308 Engine:
Package List:
1 x Mechanical Pump2 x Gaskets:

Поврзани производи..