• Свеж
Филтер за воздух, резервоарот за напојување со резервоарот за напојување со центри за притисок на водата додатоци за чистење на воздухот за чистење на воздухот за ?
zoom_in

Филтер за воздух, резервоарот за напојување со резервоарот за напојување со центри за притисок на водата додатоци за чистење на воздухот за

DEN 119.52

Стока
check Во продавницата

Широк спектар на примена : Широко користен во хемикалии, нафта, автомобилска обработка, минерална обработка, металургија и други индустрии 【Разумна структура】 Нашиот цедилка за филтрирање на резервоарот за гориво на мрежа е дизајниран со разумна структура во прекрасни и нови дизајни за стабилни перформанси на филтрацијата. Висококвалитетна изведба : мала тежина, разумна структура, роман и убав дизајн и стабилна изведба на филтрација. 【Лесно за чистење】 Нашиот цедилка за филтрирање на резервоарот за гориво на мрежа е лесен за чистење и замена, 1 филтер за воздух, 3 завртки, вклучени 1 гума, тие можат да бидат лесни за употреба во практичниот живот. 【Апликација】 Нашиот цедилка за филтрирање на резервоарот за гориво на мрежа е погоден за хемиска индустрија, нафта, автомобилска обработка и металургија. Спецификација : Тип на ставка : Филтерматеријал за воздух : Метал AB1162.9inwidth : Прибл.1inoil Filter Netwidth : приближно.2inheight : Прибл. Ширина од 72мм / 2.8incover : Прибл. 76mm / 3in Description : The oil cylinder is located above the oil tank and used to keep the air flowing inside and outside the oil tank and prevent the dust in the outside air from mixing into the oil tank.Scope of Application : Chemical industry, petroleum, Автомобил, обработка на минерали, список со металургипаки : 1 x филтер за воздух3 x завртка 1 x гума.

Item Type:
Air filter
Material:
Metal AB1162
Whole Size:
Height:
Approx. 99mm / 3.9in
Width:
Approx. 53mm / 2.1in
Oil Filter Net:
Width:
Approx. 31mm / 1.2in
Height:
Approx. 72mm / 2.8in
Cover Width:
Approx. 76mm / 3in
Description:
The oil cylinder is located above the oil tank and used to keep the air flowing inside and outside the oil tank and prevent the dust in the outside air from mixing into the oil tank.
Scope of Application:
Chemical industry, petroleum, automobile, mineral processing, metallurgy
Package List:
1 x Air Filter:
3 x Screw :
1 x Rubber :

Поврзани производи..