• Свеж
Универзален филтер за воздух на воздухот со висок проток Влез на воздухот Влез на воздухот за чистење на филтрирање на воздухот за филтрирање на воздухот на филтер
zoom_in

Универзален филтер за воздух на воздухот со висок проток Влез на воздухот Влез на воздухот за чистење на филтрирање на воздухот за филтрирање

DEN 639.52

Стока
check Во продавницата

【Затегнување на дизајнот】 дизајниран да ги зголеми коњските сили и забрзувањето Намалете ја отпорноста на внесот на воздухот на моторот, подобрување на единицата за внесување на воздухот и волуметриска ефикасност кога работи моторот. Design Дизајн на прицврстување】 дизајниран да ги зголеми коњските сили и забрзувањето. Намалете ја отпорноста на внесот на воздухот на моторот, подобрување на единицата за внесување на воздухот и волуметриска ефикасност кога работи моторот. 【Универзален филтер за внес на воздух】 Универзален погоден за сите модели. Се вклопува како директна замена за оригиналниот филтер во воздушната кутија. 【Одлична филтрација】 Специјален дизајн на филтрирање со слоевит на памук со памук обезбедува висок проток на воздух со одлична филтрација. 【Задоволување на услугата】 Како одговорен продавач, ние нудиме задоволувачки производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со ништо, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе контактираме со нашиот тим за техничари за да ви дадеме совршено решение за тоа во рок од 24 часа. Карактеристики : Специјалниот дизајн на филтер за воздухот со слоевит со памук, обезбедува висок проток на воздух со одлична филтрација. Доаѓа претходно подмачкана, подготвена за итна употреба. Дизајниран за зголемување на коњската сила и забрзувањето. Намалете ја отпорноста на внесот на воздухот на моторот, подобрување на единицата за внесување на воздухот и волуметриска ефикасност при извршување на моторот. Се вклопува како директна замена за оригиналниот филтер во рамките на воздушната кутија. Изработено од квалитетни материјали за памучна газа, цврсти, лесни и издржливи. Може да се пее и да се користи. Спецификација : Состојба : 100% сосема нов материјал : PU + памучна газа Боја : Црвен филтер Повторување на меслата : 1,27oz (38ml) Висина : 160мм/6,3 "Внатрешен дијаметар : 100мм/3,9", 76мм/3.

Condition:
100% Brand New
Material:
PU + Cotton Gauze
Color:
Red
Filter Re Oiling Amount:
1.27oz (38ml)
Height:
160mm/6.3
Inner Diameter:
100mm/3.9, 76mm/3.0 (Optional)
Size:
Shown as Picture
Package Weight:
approx. 447-493g/15.8-17.4oz
Package list:
1 * Air Filter:
Notes:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that most cars will require modification to fit this filter and it is your responsibility to check if this fits before installing this on to your vehicle since this might not be suitable for big engine vehicles. :

Поврзани производи..