• Свеж
Пумпа ЗА Мерење гориво, Пумпа За Грејач ЗА Паркирање Со Пумпа ЗА Масло ОД 12v, Пумпа За Гориво За Масло За Автомобил, Универзален Електричен Грејач За Паркирање Елект?
zoom_in

Пумпа ЗА Мерење гориво, Пумпа За Грејач ЗА Паркирање Со Пумпа ЗА Масло ОД 12v, Пумпа За Гориво За Масло За Автомобил, Универзален Електричен Грејач

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

Лесно ракување и стабилни перформанси Совршена замена за постојната залиха. Го снабдува горивото со автомобилот со клипот и има посилно вшмукување за да се осигура дека хранењето со гориво на автомобилот е постабилно. Пумпа За Гориво За масло Погодна За Вебасто За Грејач 2ерспахер 2-5 KW, итн. Користење на клипот-тип на начин на снабдување со гориво, вшмукување посилно, снабдување со масло постабилно. Погоден ЗА 12v/ 24v автомобил електрична пумпа за гориво грејач за паркирање на воздухот. 12v Грејач На Пумпа За Дозирање Грејач На Пумпа За Гориво Заменува Додатоци За Грејач За Паркирање На Пумпа За Гориво, Универзален Електричен Грејач За Паркирање Стабилен Автомобил Железен Грејач На Воздух Дизел Пумпа за Замена на Пумпа за Масло 12v,Електронска Пулсна Пумпа/Издржлив/Долг Работен Век/Високи Перформанси За Вебасто Universерспахер Универзална Пумпа За Гориво За Грејач На Воздух За Автомобил, 12v/24 V ПУМПА Комплет Грејач Пумпа За 2-5kw Webasto Eberspacher Автомобил Грејач На Воздух Дизел Пумпа, Пулс Мерење Пумпа Пумпа За Масло За Гориво За 2-5kw Webasto Eberspacher Карактеристики : Погоден За Webasto За Heерспахер Грејач 2-5kw, Итн. Совршена замена за постојната залиха. Лесно ракување и стабилни перформанси. Издржлив и практичен за употреба. Спецификации : Материјал : Железо, Пластичен Напон : 12v, 24v Боја : Вклучен Е Пакет со случајна Боја : 1 Компјутер x Пумпа За Гориво За Масло Забелешка : 1.

Поврзани производи..