• Свеж
ШАРЕНИ БЛИНГ Тули Собрани Приврзок Ѓердан Форма На Срце Појавување На Геометриски Блок Шарм Денот На Вљубените Пријателство Креативен Накит Подарок За Двојка Љуб?
zoom_in

ШАРЕНИ БЛИНГ Тули Собрани Приврзок Ѓердан Форма На Срце Појавување На Геометриски Блок Шарм Денот На Вљубените Пријателство Креативен Накит

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

●Материјал} овие ѓердани се изработени од висококвалитетна легура, без никел и хипоалергични Мала тежина, удобна за носење. Не е лесно да се скрши, избледи, издржлив. €Дизајн® Заедно Може да биде совршен натпревар за да формираме срце, кога сме разделени половина едни од други. Едноставен и значаен пар ѓердан нараквица костум. Две Тули Ѓердан може да се комбинираат во форма на срце, и можете да додадете други нови блокови со избирање на една или две тули. ●Совршен Подарок} Овие ѓердани Може да се дадат како подарок на мајки, сестри, љубовници и пријатели во секое време. Ова е идеален избор За Божиќ, роденден, дипломирање, Денот На Мајките, Денот на Вљубените и годишнините за да и подарите подарок. Донесете им убаво изненадување. ①Прилика овие ѓердани се погодни за секојдневно носење, свадби, роденден, свршувачка, забава, Божиќ, дипломирање, состаноци, танци, секоја пригода сакате да бидете погламурозни и да добиете повеќе комплименти. За да го направите најдоброто шопинг искуство за вас. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас.

Поврзани производи..