• Свеж
РАЈНАНГЕЛ Мали Чизми За Дожд Со Лесни Рачки, Водоотпорни Гумени Детски Чизми За Дожд За Девојчиња и Момчиња, Во Забавни Печатени &засилувач; Бои Унисекс - Детски Чиз?
zoom_in

РАЈНАНГЕЛ Мали Чизми За Дожд Со Лесни Рачки, Водоотпорни Гумени Детски Чизми За Дожд За Девојчиња и Момчиња, Во Забавни Печатени &засилувач;

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Гумен ѓон ЛЕСНО ВКЛУЧУВАЊЕ и ИСКЛУЧУВАЊЕ-дизајниран за деца, преносливиот, цврст дизајн на рачката и лесниот стил на вклучување/исклучување им помагаат на малите да научат лесно да ги облекуваат и соблекуваат чизмите. 100% ВОДООТПОРЕН-одржувајте суво и удобно цел ден, изработено со природен гумен материјал мек, флексибилен, кој е отпорен на абење и отпорен на гребење , Одржувајте ги децата чисти и суви преку сезоната на кал и пролетната локва скокање со чизми , Мазниот горен дел ги прави чизмите за дожд лесни за чистење. АНТИ-SKIDve ги доби сите снабдување; rainangel wellies се забавни и функционални, што ги прави идеален подарок за деца. ДОЖД ЧИЗМИ со МОДА ДИЗАЈН - деца дожд чизми, со својата забава боја појавување и мода, се совршени за одење во баричките,кампување, лов, помагање во градината, и сите други активности каде што децата се калливи. Безбедно чувајте Го Вашето Непослушно мало девојче и мало момче.

Поврзани производи..