• Свеж
18к Позлатени Обетки Со Хороскопски Обетки 12 Соѕвездие Астрологија Хороскоп За Пакување Картички 18к Позлатена Мала Обетка За Уши За Жени Девојки Тинејџери Роденде?
zoom_in

18к Позлатени Обетки Со Хороскопски Обетки 12 Соѕвездие Астрологија Хороскоп За Пакување Картички 18к Позлатена Мала Обетка За Уши За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Questers ellergenic и да се обезбеди многу долготраен брилијантен финиш Висока отпорност на ' рѓа, а не алергиски, материјал, без олово и никел, безбеден за кожата. Quess dimension : секој пар обетки големина како што покажуваат сликите. €ИСКЛУЧИТЕЛЕН ПОДАРОК ЗАВИТКАН€ : Уредно завиткан и доаѓа со убава картичка, земете ја како награда за себе или одличен персонализиран подарок за секоја пригода. +ИДЕАЛНИ ПОДАРОЦИ : Погоден За свадба, свршувачка, дипломирање, забава, матурска забава, секојдневно носење и секој настан, ова е идеално купување За Божиќ, Ханука, Денот На Мајките, Денот на Вљубените, роденденските подароци за неа или Вашите Деверуши!. Queserve SERVICE que : ние ќе им обезбеди на секој клиент со високо ниво на услуги на клиентите и задоволително шопинг искуство!.

Поврзани производи..