• Свеж
Тек Стил Про Капацитивни Резистивни Игла Универзална 2 во 1 Компатибилен Со Xiaomi 12 Висока Чувствителност &засилувач; Прецизност Целосна Големина 3 Пакет!
zoom_in

Тек Стил Про Капацитивни Резистивни Игла Универзална 2 во 1 Компатибилен Со Xiaomi 12 Висока Чувствителност &засилувач; Прецизност Целосна

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Да се биде изработен од цврст аеро динамичен, алуминиум од типот на авиони ја одржува оваа мала тежина Лесен за носење. Од линии и букви до засенчување и суптилни детали, советите соодветно реагираат. ● Пренослив, ЛЕСЕН И ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ-Користете За состаноци, канцеларија, дома/кујна, училиште. `+ КАПАЦИТИВЕН (ДОПИР) ● Подобрениот гумен кружен врв може да се користи во сите телефони и јазичиња. Користете за точност и леснотија. Помага да се избегнат гребнатини, испакнатини, маснотии и отпечатоци од прсти на екранот на допир. Кружниот крај на нашето игла нуди подобра флексибилност и точност за пишување, цртање, правење белешки, скицирање, игри итн. Е) резистивен (ПРИТИСОК), Врвот На Притисокот, шилестиот/фин крај бара екран на допир без допир, ова е најмалку вообичаен тип и повеќе за уреди со висока класа. СОВРШЕН КАКО ПОДАРОК. пенкало пакет од 3 бои (ЦРНА) по непобедлива цена прави совршен подарок. Доаѓа во исклучителен пакет ќе биде идеален божиќ/роденден/назад училиште/канцеларија подарок за семејството или пријателите. Да се биде изработен од цврст аеро динамичен, алуминиум од типот на авиони ја одржува оваа мала тежина. Лесен за носење. Од линии и букви до засенчување и суптилни детали, советите соодветно реагираат. ● Пренослив, ЛЕСЕН И ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ-Користете За состаноци, канцеларија, дома/кујна, училиште. `+ КАПАЦИТИВЕН (ДОПИР) ● Подобрениот гумен кружен врв може да се користи во сите телефони и јазичиња. Користете за точност и леснотија. Помага да се избегнат гребнатини, испакнатини, маснотии и отпечатоци од прсти на екранот на допир. Кружниот крај на нашето игла нуди подобра флексибилност и точност за пишување, цртање, правење белешки, скицирање, игри итн. Е) резистивен (ПРИТИСОК), Врвот На Притисокот, шилестиот/фин крај бара екран на допир без допир, ова е најмалку вообичаен тип и повеќе за уреди со висока класа. СОВРШЕН КАКО ПОДАРОК. пенкало пакет од 3 бои (ЦРНА) по непобедлива цена прави совршен подарок. Доаѓа во исклучителен пакет ќе биде идеален божиќ/роденден/назад училиште/канцеларија подарок за семејството или пријателите. ☝ Ова е високо прецизно игла 2 во 1 Компатибилно Со Xiaomi 12 Капацитивни (Најчести) и Отпорни екрани ЗОШТО ОВИЕ ПЕНКАЛА ЗА ИГЛА СЕ СОВРШЕНИ за сите ЕКРАНИ на ДОПИР? ●СПЕЦИФИКАЦИИ : ●цврст игла со Добар квалитет Со двојни краеви Компатибилен со Капацитивни(Допир) и Отпорни(Потребен Притисок) екрани на допир.

Поврзани производи..