• Свеж
Miimall За Samsung Galaxy S23 Ултра Случај Со Заштитник На Екранот За Приватност, S23 Ултра Случај со Заштитник на Екранот на Објективот &засилувач; Алуминиумска Рамка Магнетна ?
zoom_in

Miimall За Samsung Galaxy S23 Ултра Случај Со Заштитник На Екранот За Приватност, S23 Ултра Случај со Заштитник на Екранот на Објективот

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

●За Samsung S23 Ultra 68 " Q заштитното куќиште со заштитник на екранот за приватност е погодно само За Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8 инчи 2023 година. Оваа Ултра футрола Galaxy S23 го прави вашиот нов Samsung S23 ултра изглед поуникатен отклучувањето на отпечатоци не е поддржано). €Анти Ѕиркање Функција€со висок квалитет на приватноста калено стакло заштитник на екранот За Galaxy S23 Ултра. Екранот е видлив само за лица директно пред екранот и не влијае на моќта. Галакси С23 Ултра Екранот За Приватност ќе ги држи сите ваши personal информации подалеку од очите на странци околу вас. Исто така, обезбедувајќи ви заштита од удари од кој било агол. ●Заштитник На Објективот На фотоапаратот И Мат Заден Капак ● ново надградената заштита На објективот користи леќа од цд-зрно од легура На алуминиум, како и високо транспарентно и тврдо стаклено парче леќа за прецизно да се грижи за секоја леќа На Вашиот Samsung Galaxy S23 Ultra. И задниот капак На S23 Ultra е изработен од матиран материјал за КОМПЈУТЕР од воено одделение, што е поефикасно во избегнување на гребнатини, испакнатини, капки и удари во секојдневниот живот отколку традиционалниот материјал од калено стакло. ●Ажурирана Магнетна Адсорпција И Совршена Заштита Од 360 Степени € Во Споредба со другите вообичаени случаи За Galaxy S23 Ultra, направени од мултипоинт и силна технологија за адсорпција на магнетно поле, магнетизмот се зголеми за 80% , направете го Ултра куќиштето anti peep magnetic S23 и вашиот телефон беспрекорно се вклопува. Двострано стакло магнетно куќиште, 360° заштитете ја Вашата Samsung Galaxy S23 Ultra. ●Долготраен Стилски Изглед●Шарена рамка од алуминиумска легура, проѕирен матиран заден капак и ново надградена леќа од цд-зрно од легура На алуминиум, сите додаваат врвен квалитет На Вашата Samsung Galaxy S23 ultra. Отпечаток од прст и материјал за заден КОМПЈУТЕР отпорен на гребење ја прави убавината На Ултра куќиштето магнет Samsung S23 да трае подолго. Заштитник На Екранот. ●За Samsung S23 Ultra 6.8 " Q заштитното куќиште со заштитник на екранот за приватност е погодно само За Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8 инчи 2023 година. Оваа Ултра футрола Galaxy S23 го прави вашиот нов Samsung S23 Ултра изглед поуникатен и привлечен и луксузен. €Анти Ѕиркање Функција€со висок квалитет на приватноста калено стакло заштитник на екранот За Galaxy S23 Ултра.

Поврзани производи..