• Свеж
Игла Пенкало за iPad Со 15mins Брзо Полнење, Дланка Отфрлање, Активен Молив Компатибилен Со Apple iPad Pro 11&засилувач; 12.9, iPad 10/9/8/7/6-Ти Генерал, iPad Air 3-ти/4/5-ти Генерал, iPad Mini 5/6-ти ?
zoom_in

Игла Пенкало за iPad Со 15mins Брзо Полнење, Дланка Отфрлање, Активен Молив Компатибилен Со Apple iPad Pro 11&засилувач; 12.9, iPad 10/9/8/7/6-Ти

DEN 335.84

Стока
check Во продавницата

Ве молиме целосно наполнете го активното капацитивно игла пред употреба за да обезбедите нормална употреба Ве молиме исклучете ја врската Bluetooth пред да го користите нашето пенкало за игла ако сте го поврзале "моливчето за јаболка". Во состојба на вклучување, кога ќе го оставите иглата да стои 5 минути, иглата автоматски ќе се исклучи. Не судирајте или свиткајте го капацитивното игла со тврди предмети. Ве молиме, не обидувајте се да ја расклопите капацитивната игла. Не користете Брз Полнач за полнење. Моменталната висока Провизија на полначот може да го оштети С-Пенкалото. ●ipad Молив За Ipad Серија 2018-2022 Или Подоцнежна Верзија ● иглата поддржува за ipad серии 2018-2022 модели : i Pad 10-ти/9-ти/8-ми/7-ми/6-ти Генерал, i Pad Air 3-ти/4-ти/5-ти Генерал, i Pad Pro 11 инчи 1-ви/2-ри/3-ти/4-ти Генерал, i Pad Pro 12,9 инчи 3-ти/4-ти/5-ти/6-ти Генерал, i Pad Mini 5-ти/6-ти генерал.ве молиме Имајте предвид дека не е компатибилен со моделите пред 2018 година. Не Работат i Phone, Андроид И Мајкрософт Уреди, ве Молиме потврдете ги вашите уреди пред да поставите нарачка. ●Супер Брзо Полнење И Долга Последна Употреба● 4 X Супер Брзо Полнење од оригиналното пенкало за игла. Вградена батерија на полнење 130m Ah/околу 10-15 минути за целосно полнење/околу 8-10 часа употреба. Дојдете со Кабелот За полнење Тип-Ц може да се полни со компјутер, таблет, 5v еднонасочен адаптер за напојување или Енергетска банка за полнење. Автоматско исклучување и вклучување во "Режим На Мирување" по мирување 5 минути за да заштедите енергија. ①Паметен Прекинувач За Допир И Дизајн За Отфрлање На Дланката Не Е Потребен Bluetooth и АПЛИКАЦИЈА за време на употребата, само долго допрете го горниот дел 2 секунди за да започнете да го користите или двојно допрете го копчето за капаче постојано за да го исклучите. Пенкалото за Игла нуди функција за отфрлање на дланката, може да обезбеди природно чувство на пишување, што ви овозможува удобно да ја потпрете дланката на екранот додека го користите ова пенкало за i Pad.

Поврзани производи..