• Свеж
​​​​PopSockets: Телефон Зафат Со Проширување На Kickstand, За Телефон-Мајами Одмор &засилувач; Проѕирен Телефон Зафат Со Проширување Kickstand, Поп Приклучок За Телефон, Јасна ?
zoom_in

​​​​PopSockets: Телефон Зафат Со Проширување На Kickstand, За Телефон-Мајами Одмор &засилувач; Проѕирен Телефон Зафат Со Проширување Kickstand,

DEN 367.36

Стока
check Во продавницата

Нашиот издржлив Поп Приклучок за i Phone, Samsung и сите други уреди, ние го нарекуваме "Pop Grip" е анти-drop, овозможува користење на вашиот уред со една рака и можност да го потпирате телефонот каде и да одите Малку луѓе кои го менуваат животот сакаат да се јавуваат : држач за мобилен телефон, држач за телефон за задниот дел на телефонот, држач за телефон за рака или кое и да го именувате ќе одлучите. Pop Sockets се компатибилни со сите додатоци За popsocket телефон, вклучувајќи паричници, случаи, монтирања, слајдови и не-Popsocket случаи за телефони. Променете го вашиот Стил на Попгрип без да го замените целиот стисок и заменете го горниот дел за еден од Нашите Поп-Топ Компјутери. Само притиснете рамно, свртете 90 степени додека не слушнете клик и разменете!. Нашиот издржлив проѕирен Поп-Приклучок компатибилен со i Phone, Samsung и сите други уреди, ние го нарекуваме "Pop Grip" е анти-drop, овозможува користење на вашиот уред со една рака и можност да го потпирате телефонот каде и да одите. Малку луѓе кои го менуваат животот сакаат да се јавуваат : држач за мобилен телефон, држач за телефон за задниот дел на телефонот, држач за телефон за рака или кое и да го именувате ќе одлучите. Pop Sockets се компатибилни со сите додатоци За popsocket телефон, вклучувајќи паричници, случаи, монтирања, слајдови и не-Popsocket случаи за телефони.

Поврзани производи..