• Свеж
Додатоци за автомобили Lioobo Прилагодлив штанд за таблети 2 парчиња мобилен телефон стои телефонски поддршка за телефонски загради на палците нагоре за репрезентат?
zoom_in

Додатоци за автомобили Lioobo Прилагодлив штанд за таблети 2 парчиња мобилен телефон стои телефонски поддршка за телефонски загради на палците

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Исклучителната изработка и добрите материјали обезбедуваат долг животен век и совршени детали Можете лесно да го допрете екранот без да се грижите за паѓање на телефонот. Споделете со вашите пријатели и семејство бидејќи станува збор за практичен штанд за мобилни телефони. Willе се за inубуваат во решетката за природен телефон. Одличен помошник за држење на вашиот мобилен телефон, што е погодно за оние кои сакаат да гледаат филмови кога се ослободени од рацете. Со фино занаетчиство, не е лесно да се носи и солзи, а овој држач за телефон е многу практичен во употреба. Опис Дали барате удобен штанд за мобилен телефон? Едноставен дизајн, но практичен во употреба. Нашата телефонска заграда усвојува хуманизиран дизајн. Изгледот на овој декоративен и обоен телефонски штанд е дизајниран со едноставен стил, но многу практичен. Тоа е вистинскиот избор за вас. Карактеристики - Боја : Пинк, црвена - материјал : пластика - големина : 11,50x8.77in -ексктивно изработка и добри материјали обезбедуваат долг животен век и совршени детали. -Со фино изработка, не е лесно да се носи и солзи, и овој држач за телефон е многу практичен во употреба. -Не можете лесно да го допрете екранот без да се грижите за паѓање на телефонот. -Сајте со вашите пријатели и семејство бидејќи е практичен штанд за мобилни телефони.

Поврзани производи..