• Свеж
Игла Молив за iPad 9-Та Генерација, Игла Пенкало за iPad 9-та Генерација, Молив Со Отфрлање На Дланка Компатибилен со 2018-2022 apple iPad 7-та 6-та Генерација, iPad Air 4-та/3-та Генераци?
zoom_in

Игла Молив за iPad 9-Та Генерација, Игла Пенкало за iPad 9-та Генерација, Молив Со Отфрлање На Дланка Компатибилен со 2018-2022

DEN 479.84

Стока
check Во продавницата

●Специјално Дизајниран За Ipad Серии Q моливот За i Pad е компатибилен Со apple i Pad 2018 и 2022 : ipad 9-та генерација, i Pad 6-ти Генерација(97"), i Pad 7-ми Генерал(10.2"), i Pad 8-ми Генерација(2020), i Pad mini 5-ти Генерал, i Pad Air 3-ти и 4-ти Генерал, i Pad Pro(11"и 12. Ве молиме имајте предвид дека ова пенкало ЗА ipad НЕ работи за i Pad pro 1&2, i Pad pro 10.7", претходни верзии на ipad, i Phone, Android, microsoft уреди. Ве молиме потврдете ги вашите уреди пред купувањето. ●Отфрлање На дланката И Магнетно Прикачување Пенкало За игла За i Pad со отфрлање на дланката обезбедува природно чувство на пишување и брза, без напор интеракција со вашиот екран, ви дава поголема точност и контрола на екранот. Покрај тоа, ова пенкало за ipad може магнетски да се држи до i Pad. ●Прецизен и Мазен врв на пенкалото од 1,5 мм може да го замени вашиот прст за да извршите пофини упатства. Без заостанување, без прескокнувања, Без гребнатини. Во споредба со обичното пенкало за игла, има поголема издржливост и поцврста. ①Лесен За Употреба Нема потреба да инсталирате Bluetooth или Апликации.Вклучете го ова активно пенкало за i Pad со едноставно допирање на копчето за капаче и автоматски се врти во "Режим На Мирување" по 1 минута во мирување за да заштедите енергија. Можете да го користите за прелистување На Интернет, запишување белешки, бојадисување акварел, скицирање или обележување документ. €Она што Го Добивате е 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ : 90 Дена За Враќање Без Прашање, 1 Година Гаранција и Гаранција За Доживотна Поддршка. ●Специјално Дизајниран За Ipad Серии Q моливот За i Pad е компатибилен Со apple i Pad 2018 и 2022 : ipad 9-та генерација, i Pad 6-ти Генерација(9.7"), i Pad 7-ми Генерал(10.2"), i Pad 8-ми Генерација(2020), i Pad mini 5-ти Генерал, i Pad Air 3-ти и 4-ти Генерал, i Pad Pro(11"и 12. Ве молиме имајте предвид дека ова пенкало ЗА ipad НЕ работи за i Pad pro 1&2, i Pad pro 10.7", претходни верзии на ipad, i Phone, Android, microsoft уреди. Ве молиме потврдете ги вашите уреди пред купувањето. ●Отфрлање На дланката И Магнетно Прикачување Пенкало За игла За i Pad со отфрлање на дланката обезбедува природно чувство на пишување и брза, без напор интеракција со вашиот екран, ви дава поголема точност и контрола на екранот.

Поврзани производи..