• Свеж
SDGH Оптички телефонски фотоапарати леќи 28x Телефото зумирање леќи монокуларен со мини селфи статив за сите паметни телефони
zoom_in

SDGH Оптички телефонски фотоапарати леќи 28x Телефото зумирање леќи монокуларен со мини селфи статив за сите паметни телефони

DEN 6079.36

Стока
check Во продавницата

Ова е ново дизајниран оптички леќа за зумирање на телескоп 28x монокуларен со мини статив, ги задоволува вашите различни потреби на фотографија Внимателен дизајн со здрав статив : Овој мобилен телефон Телефото леќи, исто така, доаѓа со избалансиран статив и стативот може да биде селфи стап. Можеме да го ставиме телефонот во цврстиот прилагодлив статив откако беше прикачен леќи. Користете го и стативот како мини селфи стап. FMC целосно мулти-обложено, произведено со напредно оптичко стакло за слики. Погодни за повеќето видови на мобилни телефони, за скоро сите други паметни телефони на пазарот. Ова е ново дизајниран оптички леќа за зумирање на телескоп 28x монокуларен со мини статив, ги задоволува вашите различни потреби на фотографија. Внимателен дизајн со здрав статив : Овој мобилен телефон Телефото леќи, исто така, доаѓа со избалансиран статив и стативот може да биде селфи стап. Можеме да го ставиме телефонот во цврстиот прилагодлив статив откако беше прикачен леќи. Користете го и стативот како мини селфи стап. FMC целосно мулти-обложено, произведено со напредно оптичко стакло за слики. Погодни за повеќето видови на мобилни телефони, за скоро сите други паметни телефони на пазарот. Ова е ново дизајниран оптички леќа за зумирање на телескоп 28x монокуларен со мини статив, ги задоволува вашите различни потреби на фотографија. Внимателен дизајн со здрав статив : Овој мобилен телефон Телефото леќи, исто така, доаѓа со избалансиран статив и стативот може да биде селфи стап.

Поврзани производи..