• Свеж
Прилог за леќи за мобилни телефони, 2 во 1 мобилен телефон со клип-мобилен телефон 0,45x широк агол + 12.5x макро леќи HD за додатоци за снимање на снимање на паметни телефо?
zoom_in

Прилог за леќи за мобилни телефони, 2 во 1 мобилен телефон со клип-мобилен телефон 0,45x широк агол + 12.5x макро леќи HD за додатоци за снимање

DEN 341.12

Стока
check Во продавницата

Финален ефект на слика со макро леќи, добри перформанси, носејќи одлично користење искуство Објектите 3 см-5 см оддалеченост од леќите можат да бидат фокусирани ефикасно, решавајќи го проблемот со недоволна светлина и мал опсег на фокус, како резултат на блиски снимки. Кратка фокусна должина и широк агол на гледање, лесен за снимање на голема површина на сценографија со кратко растојание. Мала големина и преносни, и можете лесно да фотографирате слободно со него во секое време и каде било. Усвојувајте материјал со висок квалитет, здрав и издржлив и можете да користите долго време. Финален ефект на слика со макро леќи, добри перформанси, носејќи одлично користење искуство. Објектите 3 см-5 см оддалеченост од леќите можат да бидат фокусирани ефикасно, решавајќи го проблемот со недоволна светлина и мал опсег на фокус, како резултат на блиски снимки. Кратка фокусна должина и широк агол на гледање, лесен за снимање на голема површина на сценографија со кратко растојание. Мала големина и преносни, и можете лесно да фотографирате слободно со него во секое време и каде било. Усвојувајте материјал со висок квалитет, здрав и издржлив и можете да користите долго време. Спецификација : Тип на ставка : Леќи Состојба : 100% сосема нова боја : Црн интерфејс : Прибл.5in Преден дијаметар : Прибл.

Item Type:
Lens
Condition:
100% brand new
Color:
Black
Interface:
Approx. 37mm/1.5in
Front Diameter:
Approx. 49mm/1.9in
Optical Structure:
2 sets 2pcs
Lens Size:
Approx. 26x49mm/1x1.9in
Lens Material:
Aluminum alloy + optical glass
Package List:
1 x Lens:
1 x Front Protector:
1 x Interface Protector:
1 x Leather Storage Bag:
1 x Clip :

Поврзани производи..