• Свеж
N/A 360 држач за мобилни телефони за мобилни телефони Дома Универзална монтирање на ветробранот Преносен вшмукување на смарт за вшмукување на смартфон
zoom_in

N/A 360 држач за мобилни телефони за мобилни телефони Дома Универзална монтирање на ветробранот Преносен вшмукување на смарт за вшмукување на смартфон

DEN 5323.04

Стока
check Во продавницата

Држачот за вшмукување на телефонот е дизајниран да го задржи вашиот телефон или GPS на место за употреба додека возите Носителот е наполнет со пролет и може да се прошири помеѓу ширините од 53-92мм (2 "-3,5"). Пролетта обезбедува тесен зафат на вашиот телефон. Вшмукувањето може да биде заглавено на ветробранското стакло или контролната табла за оптимално гледање. Мал и дискретен. Може да се ротира 360 степени за вашиот совршен агол. Спецификација : Боја : како приказ на слика : ABS+Silicone Net Тежина : 90gfeatures : држачот е натоварен со пролет и може да се прошири помеѓу ширините од 53-92мм (2 "-3,5"). Пролетта обезбедува тесен зафат на вашиот телефон. Вшмукувањето може да биде заглавено на ветробранското стакло или таблата за оптимално гледање. Снимањето и различните прикази може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3cm.rotation Car Задното седиште за седиштето на потпирачот за глава.

Color:
As picture show
Material:
ABS+Silicone
Net weight:
90g
Features:
The holder is spring-loaded and is extendable between widths of 53-92mm (2-3.5). The spring ensures a tight grip on your phone.:
The suction can be stuck to your windscreen or dashboard for optimal viewing.:
Small and discrete.:
Can be rotated 360 degrees for your perfect angle.:
Package Included:
1x Universal Suction Phone holder.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Rotation Car Back Seat Headrest Mount Holder :

Поврзани производи..