• Свеж
Multifunction Multifunction Multifunction Multifunction Multifunction Universcal Proplable преклопување мобилен телефон што може да се повлече од десктоп легура на легури во живо на паметни телефони надол?
zoom_in

Multifunction Multifunction Multifunction Multifunction Multifunction Universcal Proplable преклопување мобилен телефон што

DEN 292.80

Стока
check Во продавницата

Прилагодлив статив за мобилниот телефон- Поддршка и поширок опсег на употреба за гледање видео филмови, веб-емисии, итн Смачкан телефонски заграда- аголот и висината можат да се прилагодат за да ни обезбедат добро користење на искуство. Поддршка на телефон- стабилна, не-лизгање, без тресење, бесплатно прилагодување на аголот на преклопување и складирање. Носител на таблети таблети- Премиум легура материјал, практичен, издржлив и не е лесен за деформирање. Прилагодлив држач за телефон- изработен од високо квалитетни материјали и може да ни послужи долго време. Прилагодлив статив за мобилниот телефон- Поддршка и поширок опсег на употреба за гледање видео филмови, веб-емисии, итн. Смачкан телефонски заграда- аголот и висината можат да се прилагодат за да ни обезбедат добро користење на искуство. Поддршка на телефон- стабилна, не-лизгање, без тресење, бесплатно прилагодување на аголот на преклопување и складирање. Носител на таблети таблети- Премиум легура материјал, практичен, издржлив и не е лесен за деформирање. Прилагодлив држач за телефон- изработен од високо квалитетни материјали и може да ни послужи долго време. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на заградата за телефони- материјал : легура. - Материјал, кој не е лесен за деформирање или. - Стабилно, не-лизгање, без тресење, бесплатно прилагодување на аголот на преклопување и складирање.

Поврзани производи..