• Свеж
Држач на телефон за автомобили QioSreui, држач за вода за чаша, држач за мобилни телефони, телефонски монтиран клип за анти-капки за анти-капки, без раце, кој е погоден за
zoom_in

Држач на телефон за автомобили QioSreui, држач за вода за чаша, држач за мобилни телефони, телефонски монтиран клип за анти-капки за анти-капки,

DEN 1240.00

Стока
check Во продавницата

❁ 【Не-лизгачки гума за завиткување Висококвалитетно】 Прицврстувачите на држачот на автомобилот се изработени од алуминиумска легура, целосно внатрешно покривање на гумени материјали што не се лизгаат и не постои ризик од гребење Супер стабилен и издржлив. Има порта за полнење на дното на штандот што ви овозможува да го поврзете вашиот телефон со кабелот за полнење или аудио кабелот без да го отстраните телефонот од штандот. ❁ 【360 ° Бесплатна ротација】 360 ° Ротација на главата на главата на главата, целосно прилагодлив за кој било агол на гледање, без разлика дали е во пејзаж или портрет. Обезбедување дека можете безбедно да возите без да се плашите од несреќи или казни. Променете ја вашата перспектива со едноставен спин. ❁ 【Универзална компатибилност】 Страничните стеги се погодни за мобилни телефони од 60 до 80 мм и се погодни за повеќето паметни телефони и GPS уреди за стабилен зафат. Носителот е погоден за мобилни телефони од 4,7 до 6,7 инчи. ❁ 【Тип на додатоци】 Производот е прилагоден со оригинални податоци за возилото; Fit 【За Land Rover Defender 2020-2022】. Ве молиме, проверете ги компатибилните модели и години пред купувањето. ❁ 【Најдобрата услуга】 Чувството на клиентите е секогаш наш приоритет. Нашата услуга за квалитет на живот за поддршка на производот, доколку имате други прашања, ве молиме слободно контактирајте не. ❁ 【Не-лизгачки гума за завиткување Висококвалитетно】 Прицврстувачите на држачот на автомобилот се изработени од алуминиумска легура, целосно внатрешно покривање на гумени материјали што не се лизгаат и не постои ризик од гребење. Супер стабилен и издржлив. Има порта за полнење на дното на штандот што ви овозможува да го поврзете вашиот телефон со кабелот за полнење или аудио кабелот без да го отстраните телефонот од штандот. ❁ 【360 ° Бесплатна ротација】 360 ° Ротација на главата на главата на главата, целосно прилагодлив за кој било агол на гледање, без разлика дали е во пејзаж или портрет. Обезбедување дека можете безбедно да возите без да се плашите од несреќи или казни.

Material:
Carbon Steel and rubber Theme
Color:
Black
Fitment :
for Hummer H2 2003-2007
Note:
1.We provide clear pictures, measurements where possible. Please check as much as possible to make sure the item is the one that you need. :
2.Please allow 0.5-1 inch difference due to manual measurement.(1inch=2.54cm) :
3.The color of the actual items may slightly different from the listing images due to different computer screen, thanks for your understanding. :
Package Included:
1 x Phone Holder with Box Package :

Поврзани производи..