• Свеж
Јонпут Пакет-2 Држач За Телефон За Автомобил, 360° Ротација Прилагодлив Држач За Мобилни Телефони Со Американско Знаме, Пренослив Држач За Мобилни Телефони Со Супер ?
zoom_in

Јонпут Пакет-2 Држач За Телефон За Автомобил, 360° Ротација Прилагодлив Држач За Мобилни Телефони Со Американско Знаме, Пренослив Држач За Мобилни

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

? Висококвалитетен Материјал : овој држач за телефон е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура и мек силикон, со мазна површина и нежен допир Се печати Со Моделот На Американското знаме и можете да ја изберете вашата омилена боја. Добро се држи, нема да ја повреди површината на автомобилот и е издржлив и отпорен на абење. ? Супер Вшмукување : овој држач за мобилен телефон има силен капацитет за адсорпција и може цврсто да се залепи на секоја рамна површина во автомобилот. Може да го поправи вашиот уред, дури и ако патувањето е трнливо, нема да падне, многу безбедно. ? 360° Прилагодлив : овој држач за телефонот на автомобилот може да се ротира за 360 степени, можете да го ротирате и да го прилагодите аголот за да го обезбедите најдобриот агол на гледање. Кога на мобилниот телефон лесно ќе му се пристапи, тој автоматски ќе се цица цврсто и лесно може да се ракува со едната рака. ? Мала Големина : овој држач за мобилен телефон е мал и лесен, лесен за инсталирање, само нежно вметнете го во излезот за воздух на автомобилот за употреба. Не зазема многу простор и нема да ви го блокира видот кога ќе го ставите во контролната табла и не треба да гледате надолу во уредот, обезбедувајќи го вашето безбедно возење. ? Широка Компатибилност : може да биде компатибилен со различни модели на мобилни телефони, како што се i Phone 14/14 Pro/14 Pro Max/13/13 Pro Max/12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max/11 Pro/11 Pro Max/SE/Xs Max/XR /XS/Xs/8 Плус/8/ 7 плус/7/6s Плус/6s/6, galaxy s22/s21/s20/s20 Ултра/Note10+/Note10/S10/S10e/S10+/S9+/S9/Забелешка 9 /Забелешка 8/S8/S7; Пиксели/Nexus.

Поврзани производи..