• Свеж
Luxtude 5000mah Пренослив Полнач iPhone Вграден Во Молња Кабел, Ултра Тенок Надворешен Батерија Пакет, Брзо Полнење Моќ Банка за iPhone 14/13/12/11 Pro/X/XR/XS Max/10/8/7/6с итн.
zoom_in

Luxtude 5000mah Пренослив Полнач iPhone Вграден Во Молња Кабел, Ултра Тенок Надворешен Батерија Пакет, Брзо Полнење Моќ Банка

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Во 2003 година, ја лансиравме почетната преносна енергетска банка за полначи, 18+ години посветено искуство и 10 милиони+ глобални корисници 60+ ексклузивни патенти за безбедност на производот, сигурност и користење искуство. 33 точки за проверка во дизајнот и 126 точки за проверка при изработка на надворешни батерии за да се обезбеди безбедност. Водечки бренд на пренослив полнач за патување, прилагодување на пренослив полнач за различни сценарија и мода во движење. ● APPLE СЕРТИФИЦИРАН : Power Easy 5000 L е пренослив полнач за i Phone сертифициран од Apple, строго одговара на спецификациите НА MFI. Тоа е енергетската банка за i Phone 13, 12 Pro Max, 12 Pro, 12, 12 Mini, 11 Pro Max, 11, XS Max, XS, XR, X, 8 Плус, 8, 7 Плус, 7, 6s Плус, 6s, 6, 5, SE, итн. НЕ ЗА АНДРОИД мобилни телефони. Iphone FACTOR : Совршен пренослив iphone полнач, 0.31" ултра тенок, 2.43 " џеб со големина на мал, 4.6 мл ултра-лесен, премиум случај од алуминиумска легура и внимателна изработка, го прават елегантен како i Phone дури и како i Phone. ● ПОБЕЗБЕДЕН ПРЕНОСЛИВ ТЕЛЕФОНСКИ ПОЛНАЧ : Опремен СО UL сертифициран Li-Полимерен батериски пакет како i Phone и квалификуван од Apple, тоа е пренослив полнач i Phone за да се обезбеди безбедност цело време. Функција за автоматско исклучување - ќе се исклучи (во рок од една минута) кога i Phone е целосно наполнет или кога не е поврзан уред. Quower IPHONE ПРЕКРАСНО : (1) ИТНА МОЌНОСТ-може да полни iphone 1,1-1,8 пати, одлично за целодневно патување или резервно напојување; (2) БРЗО ПОЛНЕЊЕ-Полнење двојно побрзо од оригиналниот wallиден полнач на i Phone (3)ПОМИНЕТЕ НИЗ - со нашата технологија "By-Pass", можете да наполните i Phone (4)УДОБЕН - Вграден молскавичен кабел, нема повеќе недостасува кабел за полнење. НАЈДОБАР ПОДАРОК ЗА НЕГО или неа : Прекрасен пренослив полнач i Phone потребни! Тоа е најдобриот подарок за мажи или жени корисници на i Phone На Роденден, Денот На Вљубените, Денот На Мајките, Денот на Татковците, Денот на Дипломирањето, Божиќ итн. Luxtude ПРЕДНОСТ-luxtude group е еден од најраните преносни производители на енергетски банки за полначи во светот со 10 милиони+ глобални корисници од 2003 година. Богатото искуство носи доверба во квалитетот и безбедноста, а ние обезбедуваме 18-месечна гаранција за квалитет. ● APPLE СЕРТИФИЦИРАН : Power Easy 5000 L е пренослив полнач за i Phone сертифициран од Apple, строго одговара на спецификациите НА MFI.

Поврзани производи..