• Свеж
Гледајте Водоотпорна Алатка За Тестирање, Машина За Тестирање Отпорна На Вода И Алатки За Притисок На Воздухот За Комерцијална И Домашна Употреба
zoom_in

Гледајте Водоотпорна Алатка За Тестирање, Машина За Тестирање Отпорна На Вода И Алатки За Притисок На Воздухот За Комерцијална

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

МЕХАНИЗАМ ЗА ТЕСТИРАЊЕ : овој водоотпорен тестер за часовници се користи за тестирање на водоотпорноста на кутиите за часовници Неговиот проѕирен цилиндар ќе ви овозможи лесно да набудувате кој дел од часовникот не е водоотпорен. Откако ќе ја пронајдете паузата во Заптивките на часовникот, можете едноставно да го извадите часовникот и да ги поправите Пломбите. ДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ : оваа состојба на уметничкиот уред ќе ви овозможи да ја тестирате водоотпорноста на вашите часовници до 6 ATMOSPHEREss.By вршејќи притисок врз Запечатениот цилиндар, може да се симулира подводен статус од десетици метри. Диференцијалот на притисокот (внатре и надвор) од тест часовниците ќе се појави откако цилиндерот ќе се декомпресира. ШИРОКА ПРИМЕНА : овој тестер за притисок на часовникот високо ефикасно ја тестира водоотпорноста на вашите часовници со Американскиот Цврст Водоотпорен Тестер за Часовници во вашиот дом или во вашиот бизнис. Оваа алатка е одлична за страствениот ентузијаст за часовници или дури и продавница за поправка на часовници. КОРИСЕН ЦИЛИНДАР : цилиндерот е транспарентен, па затоа е погодно да се набљудува кој дел од часовникот не е водоотпорен.Цилиндерот е транспарентен, па затоа е погодно да се набљудува кој дел од часовникот не е водоотпорен. ГАРАНЦИЈА ПО ПРОДАЖБАТА : ако не сте задоволни со вашето искуство за купување, едноставно контактирајте не и кажете ни што можеме да направиме за да го решиме проблемот! Ако производот не ги исполни вашите очекувања или не е како што е опишано, НИЕ ЌЕ ви вратиме ПОБРЗО. Карактеристики : оваа водоотпорна алатка за тестирање на часовникот е погодна за да набудувате кој дел од часовникот не е водоотпорен со проѕирниот цилиндар и дизајниран за тестирање на водоотпорноста на куќиштата на часовникот.Водоотпорниот тестер на часовникот може да тестира два часовници одеднаш и многу лесен за ракување. Нашата водоотпорна машина за тестирање часовници е доста одличен додаток за поправки на часовници и часовници.

 :
Condition:
100% Brand New
Material:
Alloy
Color:
Shown As Pictures
Capacity:
2Watches
maximumimumimum Test Height:
15.5cm/6.1in
maximumimumimum Test Width:
8cm/3.2in
External Air Pressure Connection:
6N
Pressure Test Range:
0.3-6.0bar
Cylinder maximumimumimum Pressure:
10 bar
Size:
Approx. 240 * 145 * 275mm/9.5 * 5.7 * 10.8in
Package List:
1 * Watch Waterproof Tester:
Usage:
1. Fill the water tank to the specified level. Distilled water is preferred to prevent calcium deposition.:
2. Hang the watch on the hook.:
3. Replace the cover and tighten through 2 nuts.:
4. Use the lever to increase the pressure to 3 ATMOSPHEREss (according to the official standard of watch industry) and wait 3 minutes to watch the air inside.:
5. Press the button to let the air escape immediately. When the pressure drops, observe the watch:
if almost no bubbles escape from the shell, it is obvious that the SEALs is not good for escape.In this case, please get the watch out from the water.

Поврзани производи..