• Свеж
Зунат мобилен телефон Стенд за биро, висина на висина на висина на агли, прилагодлив штанд за мобилни телефони, преносен алуминиумски таблет штанд со не -лизгачка г?
zoom_in

Зунат мобилен телефон Стенд за биро, висина на висина на висина на агли, прилагодлив штанд за мобилни телефони, преносен алуминиумски

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Практично : Заградата за мобилни телефони е совршен додаток за десктоп што ги ослободува вашите раце за да гледате видеа, да гледате рецепти и да уживате во игри Лесен за употреба : штандот за мобилни телефони има преклопен дизајн, лесен и преносен. Дизајнот на мека гума е не лизга и спречува гребнатини. Висока издржливост : Телефонската држач ги користи тестираните шарки за ротација од 6000 пати, нашиот штанд за мобилни телефони има подобра стабилност и издржливост. Капацитет за лежиште со висок товар : држачот на мобилниот телефон е изработен од тврда обвивка и робусна конструкција што може да издржи високи надворешни сили. Десна висина : држачот на десктоп телефон го крева екранот до поудобна висина на гледање на вратот. Практично : Заградата за мобилни телефони е совршен додаток за десктоп што ги ослободува вашите раце за да гледате видеа, да гледате рецепти и да уживате во игри. Лесен за употреба : штандот за мобилни телефони има преклопен дизајн, лесен и преносен. Дизајнот на мека гума е не лизга и спречува гребнатини. Висока издржливост : Телефонската држач ги користи тестираните шарки за ротација од 6000 пати, нашиот штанд за мобилни телефони има подобра стабилност и издржливост. Капацитет за лежиште со висок товар : држачот на мобилниот телефон е изработен од тврда обвивка и робусна конструкција што може да издржи високи надворешни сили. Десна висина : држачот на десктоп телефон го крева екранот до поудобна висина на гледање на вратот. Практична : Заградата за мобилни телефони е совршен додаток за десктоп што ги ослободува вашите раце за да гледате видеа, да гледате рецепти и да уживате во игри.

Item Type:
 Mobile Phone Bracket
Material:
Aluminium Alloy
Model:
G51
Colour:
Black
Applicable:
For Mobile Phones, Tablets
Package List:
1 x Mobile Phone Bracket :

Поврзани производи..