• Свеж
Aizhem Магнетски Паричник за iPhone, Држач За Картички Од Магнетна Кожа За Apple MagSafe, Mag Безбеден Држач За Картички Компатибилен Со iPhone 12/13 Mini/Pro/Pro Max, Iphone 14 Серија И Magsafe Случа?
zoom_in

Aizhem Магнетски Паричник за iPhone, Држач За Картички Од Магнетна Кожа За Apple MagSafe, Mag Безбеден Држач За Картички Компатибилен Со

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

[Компатибилен со i Phone Mag Safe] Паричникот Mag Safe е компатибилен со Серијата i Phone 12/13/14 и Сите Случаи На Mag Safe Внимание : тоа не е компатибилен со не-магнетни телефон случај. [Вградени 22 Моќни Магнети] Сопственикот на магнетната Картичка се применува со технологијата на двојни магнети, што му овозможува без напор да се закачи на вашиот i Phone или на вашиот случај Mag Safe. Не плашете се од паѓање, дури и кога ќе се разнишате насилно. [Ултра Тенок и без Гломазен] Држачот За Картички Магсафе е дизајниран супер тенок и лесен, не треба повеќе да носите гломазна чанта за паричник. Супер тенкиот дизајн овозможува непречено лизгање во или надвор од вашиот џеб. [Рфид Заштита] Маг Безбеден Паричник за i Phone 12 мини/12/12 Pro/12 Pro Max/13 Mini/13 Pro / 13 Pro Max/14/14 Pro/14 Pro Max ги обезбедува ВАШИТЕ РФИД картички ОД безжична кражба на идентитет и ги обезбедува вашите personal информации. [Најдобра Структура] магнетниот паричник АИЖЕМ може да складира до 3 картички. Дизајнот На Слотот го олеснува вадењето на картичките, многу удобен! AIZHEM обезбедува 24 часа е-мејл услуга!.

Поврзани производи..