• Свеж
Држач за прстен За телефон Што Може Да Се Отстрани За Безжично Полнење, Држач За Прстен За Прстен За Мобилен Телефон Што Може Да Се Одвојува За iPhone И Мобилни Телефон?
zoom_in

Држач за прстен За телефон Што Може Да Се Отстрани За Безжично Полнење, Држач За Прстен За Прстен За Мобилен Телефон Што Може

DEN 174.40

Стока
check Во продавницата

ЛЕСНО СЕ ОДВОЈУВА за БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ - овој уникатен држач за прстен за МОКАБИЛЕН телефон е отстранлив и лесно се отстранува Само лизнете го делот за држачот на прстенот што ќе го користите за безжично полнење. Само се лизна назад еднаш направено полнење и тоа е добро да се оди. СО МЕТАЛНА ПЛОЧА - овој држач за прстен на телефонот има метална плоча со текстура што не се лизга за да се залепи на држач за магнетен автомобил на контролната табла или отворите за ЕДИНИЦА ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, за употреба без раце за проверка на мапи или ГПС додека возите, или гледање и проследување видеа и музика. Ви овозможува да бидете без раце да го држите мобилниот телефон за безбедно возење. ЕДНОСТАВНО, НО СОВРШЕНО-со овој држач за прстен за мобилен телефон можете лесно да ја пронајдете совршената позиција за гледање на вашите омилени ТВ серии или филмови или читање на вашата омилена е-книга, написи за вести и вашите омилени рецепти. Само превртете го држачот за удар, ставете го на масата или на која било рамна површина, прилагодете ја положбата и ВИОЛАТА!. СИЛНО ЛЕПИЛО и ШИРОКО КОМПАТИБИЛНО со ПОВЕЌЕТО ТЕЛЕФОНИ - ние користиме висококвалитетно лепило за вашиот телефон да биде безбеден. Овој уникатен држач за прстен за мобилен телефон е компатибилен со i Phone 13/13 Pro,12/12 pro max, 11/11 pro max/11 pro, XR, XS, XS Max, SE 2020, 6/6s/7/8 Плус, Samsung Galaxy, BLU, Motorola, Moto, Google, HTC, LG, Xiaomi, Xiaomi редми, онеплус, нокиа, хуавеи итн.

Поврзани производи..