• Свеж
КСИРОНСКО Пенкало За игла за iPad Со Отфрлање На Дланката, Активен Молив Компатибилен Со Apple iPad Pro 11/12, 9 инчи, iPad 10/9/8/7/6-Ти Генерал, iPad Air 5/4 / 3-Ти Генерал, iPad mini 6 / 5-ти Генер?
zoom_in

КСИРОНСКО Пенкало За игла за iPad Со Отфрлање На Дланката, Активен Молив Компатибилен Со Apple iPad Pro 11/12, 9 инчи, iPad 10/9/8/7/6-Ти

DEN 615.84

Стока
check Во продавницата

● Надградено Пенкало За игла за i Pad ● Тенок дизајн/совршена прецизност/паметен прекинувач за допир го прави ова пенкало за i Pad поудобно за употреба и полесно за контрола на вашата рака Не Е Потребен Bluetooth ИЛИ АПЛИКАЦИЈА. Едноставно допрете Го Горниот дел од дигиталното пенкало за да го вклучите/исклучите. € Дизајниран за 2022-2018 apple i Pad & i Pad Pro ® Ова Пенкало За Игла е компатибилно со i Pad 10-ти/9-ти/8-ми/6-ти Генерал, i Pad Air 5-ти/4-ти/3-ти Генерал, i Pad Pro 11 и 12,9 инчи, i Pad Mini 6-ти/5-ти Генерал (за apple i Pad 2018 модели или погоре) ипад модели пред 2018 година. Не работи за i Phone, Android или microsoft уреди. ● Отфрлање На дланка И Паметен Прекинувач За Допир Пенкалото за Игла нуди функција за отфрлање на дланката што ви овозможува удобно да ја потпрете дланката на екранот додека го користите ова пенкало за i Pad. Ослободете се од непријатната ракавица за игла. Не Е Потребен Bluetooth и АПЛИКАЦИЈА. Едноставно допрете Го Горниот дел од дигиталното пенкало за да го вклучите/исклучите. `+ Дизајн На Отфрлање на дланка Пенкалото за Игла нуди функција за отфрлање на дланката што ви овозможува удобно да ја потпрете дланката на екранот додека го користите ова пенкало за i Pad. Ослободете се од непријатната ракавица за игла. Најдобар молив за цртање на i Pad, скицирање и земање белешки. Што добивате ние нудиме нашите пријателски 18 месеци Безгрижно И Слободен Живот-Време Техничка Поддршка. Професионалниот Тим По Продажбата ќе понуди брз одговор во рок од 24 часа. ● Надградено Пенкало За игла за i Pad ● Тенок дизајн/совршена прецизност/паметен прекинувач за допир го прави ова пенкало за i Pad поудобно за употреба и полесно за контрола на вашата рака. Не Е Потребен Bluetooth ИЛИ АПЛИКАЦИЈА. Едноставно допрете Го Горниот дел од дигиталното пенкало за да го вклучите/исклучите. € Дизајниран за 2022-2018 apple i Pad & i Pad Pro ® Ова Пенкало За Игла е компатибилно со i Pad 10-ти/9-ти/8-ми/6-ти Генерал, i Pad Air 5-ти/4-ти/3-ти Генерал, i Pad Pro 11 и 12,9 инчи, i Pad Mini 6-ти/5-ти Генерал (за apple i Pad 2018 модели или погоре) ипад модели пред 2018 година. Не работи за i Phone, Android или microsoft уреди. ● Отфрлање На дланка И Паметен Прекинувач За Допир Пенкалото за Игла нуди функција за отфрлање на дланката што ви овозможува удобно да ја потпрете дланката на екранот додека го користите ова пенкало за i Pad. Ослободете се од непријатната ракавица за игла. Не Е Потребен Bluetooth и АПЛИКАЦИЈА.

Поврзани производи..