• Свеж
Пенкало За Игла со боксови Компатибилно Со Табот Ацер Иконија А100-Капацитивно Игла Со Финетуш, Супер Прецизно Пенкало За Игла За Табот Ацер Иконија А100-Метално Среб?
zoom_in

Пенкало За Игла со боксови Компатибилно Со Табот Ацер Иконија А100-Капацитивно Игла Со Финетуш, Супер Прецизно Пенкало За Игла За Табот Ацер

DEN 239.20

Стока
check Во продавницата

? [РАЗНОВРСНА и УНИВЕРЗАЛНА] Пенкало Со Игла Со Боксови Компатибилно со Табот Acer Iconia A100 Ова неверојатно пенкало работи СО ТОЧНО СОВРШЕНСТВО На Табулаторот Иконија А100 и сите слични капацитивни екрани на допир!. ? [ПРЕЦИЗНОСТ] иновативниот ЈАСЕН ВРВ ви овозможува прецизност ЗА ПОДОБРУВАЊЕ на ВИДОТ за да видите каде и што пишувате, цртате или прислушувате. ? [ЦЕЛОСНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ] Работи добро од СЕКОЈ АГОЛ! Совршен за оние студени денови кога не сакате да ги отстраните ракавиците. ? [ДИЗАЈН НА КЛИП] Користете ГО ВГРАДЕНИОТ МЕТАЛЕН КЛИП за да го закачите Капацитивното Игла на Финетуш директно на вашата кошула, јакна или футрола; опциите се бесконечни. ? [КОМПАКТЕН] уредно се Вклопува во вашата дланка. Погодно дизајниран во форма на пенкало, СОВРШЕН за носење наоколу. Пенкало За Игла со боксови Компатибилно Со Табулаторот Ацер Иконија A100.Do сакате апсолутна ТОЧНОСТ при допирање на Табулаторот Иконија А100? Не користете го прстот за несмасно цртање, влечење, допирање или пишување! Користете Го Финетушниот Капацитивен Игла На Box Wave за Вашето Јазиче Iconia A100!Ова неверојатно пенкало работи СО ТОЧНО СОВРШЕНСТВО На Табулаторот Иконија А100 и сите слични капацитивни екрани на допир!Иновативниот ЈАСЕН СОВЕТ ви овозможува прецизност ЗА ПОДОБРУВАЊЕ на ВИДОТ за да видите каде и што пишувате, цртате или прислушувате.

Поврзани производи..