• Свеж
VR Слушалки 3d VR Очила Универзални Очила За Виртуелна Реалност Поддржуваат Панорама Од 360°Голем Екран An-ti Bluelight Прилагодлива Заштита НА Очите НА Зеницата VR Очила За Ф?
zoom_in

VR Слушалки 3d VR Очила Универзални Очила За Виртуелна Реалност Поддржуваат Панорама Од 360°Голем Екран An-ti Bluelight Прилагодлива

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

?ПОДДРШКА ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА МИОПИЈА : разумниот дизајн на оптичката леќа и телото може претходно да го испушти заморот и поспаноста и може да ја поддржи употребата на корисници на миопија, да го намали деформитетот и отсјајот за ефикасно намалување на визуелниот замор, одржување на 3Д реалноста со широко видно поле и создавање свет на виртуелна реалност ?НАПРЕДНА ВР ТЕХНОЛОГИЈА : панорамски поглед од 360 степени, што носи повеќе шокантно визуелно искуство и извонредна визуелна импа-кт.Игри и гледање филмови со слушалки за виртуелна реалност најдобро функционираат кога вашите очи правилно се усогласуваат со кутијата на екранот. Со овој уред, можете да го доживеете извонредниот, забавен и возбудлив свет НА ВР, КАКО ШТО СЕ 3Д филмови, скокање со падобран, подводни светови, панорамски природни пејзажи, сцени со виртуелни игри итн. ?ПРИЛАГОДЛИВО МЕЃУПУПИЛАРНО РАСТОЈАНИЕ : употребата на големо буре со леќи има пошироко видно поле, а дизајнот на интерпупиларното растојание на прилагодливата брзина може да задоволи различни потреби.Растојанието на зеницата може да се прилагоди за да се добие најјасен поглед.Нашите оптички очила имаат карактеристики на ан-ти-сина светлина, ефикасно ги штитат очите, ја прави сликата појасна и го намалува чувството на вртоглавица. ?ПОПРЕНОСЛИВ, ПОУДОБЕН, ПОЛЕСЕН : Погоден за мобилни телефони од 4,7-7 инчи, компатибилен со повеќе видови мобилни телефони со голем екран. VR Слушалките тежат лесно како и неговиот концизен изглед, тој е попренослив без разлика дома или на отворено. Лентата за глава во Форма На Т ќе одговара на различни големини на главата (и возрасни и деца). ?СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ : оваа премиум СЛУШАЛКИ ЗА ВР е совршен подарок за денот на таткото, Ноќта на Вештерките, Велигден или Божиќ. Компатибилен со паметни телефони и други уреди за мобилни телефони со екран од 4,7-7" за да ви донесе целосно извонредно визуелно искуство од 360 степени. 1pc * VR Слушалки. ВР очила : панорамски поглед од 360 степени, што носи повеќе шокантно визуелно искуство и извонредно визуелно влијание. Оптички очила : има карактеристики на ан-ти-сина светлина, ефикасно ги штити очите, ја прави сликата појасна и го намалува чувството на вртоглавица.

Product name:
VR Headset
Colour:
Black
Material:
ABS, PC
Size:
About 179*96*125 mm/7.05*3.74*4.92 inches (L*W*H)
Applicable mobile phone:
11.94-17.78 cm/4.7-7 inches
Interpupillary distance adjustment:
62/45 (adjustable)
Virtual screen size:
3 meters to view a 1050-inch screen
Field of view:
90 degrees
Support:
360 degree panorama
The package includes:
1Pc * VR Headset:
1Pc * Wipe cloth:
1Pc * Manual:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:

Поврзани производи..