• Свеж
Метални Ленти Со Синџир ХАЈОНЛИ Компатибилни За Fitbit Versa 4/Fitbit Sense 2, Опсег За Замена На Паметни Часовници, Ремени За Прилагодување Од Нерѓосувачки Челик, Облечена Фен?
zoom_in

Метални Ленти Со Синџир ХАЈОНЛИ Компатибилни За Fitbit Versa 4/Fitbit Sense 2, Опсег За Замена На Паметни Часовници, Ремени За Прилагодување

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

Затворање на бравата ●Компатибилни Модели● : овој опсег на часовници fitbit е компатибилен само За Fitbit Sense 2/Fitbit Versa 4, а не за други модели. ●Мода и Издржлив● : површината За Галванизација и класичниот дизајн на синџирот изгледаат поскапи и луксузни, погодни за секој стил облечен, стилски и исклучителен. дизајн на синџир, помодерен и поудобен за носење. ●Премиум Материјал● : фитбит бендовите се изработени од висококвалитетен модерен и издржлив нерѓосувачки челик. Вакуум галванизација целиот часовник бенд и боја може да се задржи подолго. Тоа ви носи елегантно и модерно искуство со носење. ●Лесен За Инсталирање● : Лентите одговараат на големината на зглобот 5,5" -8,1 " (140мм-210мм). Доаѓа со алатка за промена на големината, лесно можете да ги отстраните дополнителните врски за лентата за часовници за совршено да одговара на вашиот зглоб. Ве молиме внимателно прочитајте ги упатствата на страницата со детали. За какви било прашања во врска со нашите бендови за гледање хајонли, ве молиме не двоумете се да ни испратите е-пошта. Ние ќе се потрудиме да ви обезбедиме најзадоволителна услуга. Затворање на бравата. ●Компатибилни Модели● : овој опсег на часовници fitbit е компатибилен само За Fitbit Sense 2/Fitbit Versa 4, а не за други модели. ●Мода и Издржлив● : површината За Галванизација и класичниот дизајн на синџирот изгледаат поскапи и луксузни, погодни за секој стил облечен, стилски и исклучителен. дизајн на синџир, помодерен и поудобен за носење. ●Премиум Материјал● : фитбит бендовите се изработени од висококвалитетен модерен и издржлив нерѓосувачки челик.

Поврзани производи..