• Свеж
Симпатична Кабел Заштитник за iPhone Полнач, Каваи Аниме Куче Шема Кабел Залак За Телефонски Полнач Тип-C Податоци Линија Слушалки Жица Заштитник За iPhone 11 12 13 14 Про Мак?
zoom_in

Симпатична Кабел Заштитник за iPhone Полнач, Каваи Аниме Куче Шема Кабел Залак За Телефонски Полнач Тип-C Податоци Линија Слушалки Жица

DEN 1443.20

Стока
check Во продавницата

[Компатибилен] - кабелските чопери се погодни за Сите Оригинални apple i Phone кабли, Совршени компатибилни за i Phone 5 5 S SE 6 6 S 7 8 11 12 13 Pro MAX XS X X X X Ipad Ipod iwatch полнач кабел●Забелешка€ : USB КАБЕЛОТ НА IPHONE, ЛИНИЈАТА НА СЛУШАЛКИТЕ и ПОЛНАЧОТ не се ВКЛУЧЕНИ во ПАКЕТОТ. [Кабелски Заштитник] - Овие кабелски пријатели ефикасно ги штитат ВАШИТЕ УСБ-кабли од свиткување, заплеткување, кршење и расипување, го продолжуваат корисниот век.Тие исто така можат да ги заштитат вашите миленици од опасностите од џвакање електрични жици. Украсете ги вашите додатоци за i Phone. [Симпатични Стилови и ШТО ДОБИВАТЕ] - Дојдете со 2 Цртани Филмови Заштитници За Завршување на Бело уво од бело куче + 1 Силиконски Јажиња за Заштита од Спирала + 1 парчиња слатко куче 18w/20w iphone капак +1pc појас за складирање на Кабелот за Напојување + Пријателска Услуга за Клиенти.Прекрасен симпатичен дизајн на бело куче од каваи, лесен за привлекување око. [Идеален Подарок] - костумот ЗА Заштитни Кабли "НАПРАВИ САМ" прифаќа прекрасен дизајн, кој е одличен додаток за мобилни телефони, разни слатки цртани забавни модели на каваи! може да се користи како подарок за деца, семејство, пријател кои се вознемирени од оштетување на интерфејсот на податочната линија итн. [Гаранција] Ако наидете на проблеми за време на употребата, можете да добиете 24-часовен одговор и решенија за услуги на клиентите.

Поврзани производи..