• Свеж
Aokuma Google Pixel 5 Калено Стакло Заштитник На Екранот, [2 Пакет] Премиум Квалитет Стража Филм, Случај Пријателски, Удобно Круг Работ,Shatterproof, Отпорен На Удари, гребење отпор?
zoom_in

Aokuma Google Pixel 5 Калено Стакло Заштитник На Екранот, [2 Пакет] Премиум Квалитет Стража Филм, Случај Пријателски, Удобно Круг Работ,Shatterproof,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Компатибилен Модел : Google Pixel 5, Прецизно ласерско сечење за предната камера и звучникот, дизајнирано специјално најсоодветно покривање на екранот,Одличен избор На Заштитен Филм за Google Pixel 5 ЗАБЕЛЕШКА : Поради тркалезниот екран на Google Pixel 5, заштитникот На екранот google Pixel 5 нема да го покрие целиот екран, туку само рамната површина.Чуварскиот Филм работи со повеќето случаи. максимална заштита : Да се биде дебел само 0,26 ММ,Загарантирана цврстина во согласност со стандардните 9Ч +, Обезбедете заштита Од удар Аокумаериор, заштита од гребење и отпорна на кршење и заштита од капки со висок удар.одржувајте го оригиналното искуство за гледање мрежница со висока дефиниција на Вашиот Уред и одговор на допир со висока чувствителност. [Отпорен на отпечатоци и Дамки] : олеофобна обвивка е нанесена на калено стакло со цел да се обезбеди вградена отпорност против отпечатоци од прсти, дамки и други мрсни ознаки. Благодарение на овој слој, тоа го олеснува чистењето. Лесна Инсталација : Отстранување прашина и правилно усогласување пред вистинската инсталација, без грижа за меурчиња и остатоци кога ќе се отстранат. гаранцијата без проблеми за цел живот обезбедува лесна животна заштита за вашиот заштитник на екранот од калено стакло. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЗАШТИТНИК НА СТАКЛЕН ЕКРАНАОКУМА Оригинален Заштитник На Екранот Од Калено Стакло Заштитен Капак Компатибилен Со Google Pixel 5 ЧУВАЈТЕ ГО ЕКРАНОТ НА ТЕЛЕФОНОТ БЕЗБЕДЕН и ЧИСТ, ВЕ ДРЖИ ДАЛЕКУ од ДОСАДНОТО ИСКУСТВО на ФРАГМЕНТАЦИЈА на ЕКРАНОТ. Aokumaerior Заштитен ефект На Отпорност На Удар,Отпорен На Гребење, Отпорен На Кршење, Отпорен На Удари и отпорни на маслопоради тркалезна форма на екранот на уредот, заштитникот на екранот може да биде помал од Вистинската Инсталација на екранот Нашата едноставна алатка за инсталирање прави совршена инсталација, БЕЗ МЕУРЧИЊА1.Нежно Исчистете ја рамката со алкохолното бришење,а потоа исушете го екранот со сувото бришење, проверете дали не оставајте прашина на екранот за да спречите меурчиња 2.

Поврзани производи..