• Свеж
Мошоу Симпатична Диносаурус Дизајн Полнач Стојат За Apple Watch, Компатибилен Со Iwatch Серија 8, SE2, 7, 6, SE, 5, 4, 3, 2, 1 / 45мм, 44мм, 42мм, 41мм, 40мм, 38мм, Режим На Ноќен Штанд За Поддршк?
zoom_in

Мошоу Симпатична Диносаурус Дизајн Полнач Стојат За Apple Watch, Компатибилен Со Iwatch Серија 8, SE2, 7, 6, SE, 5, 4, 3, 2,

DEN 406.40

Стока
check Во продавницата

●КОМПАТИБИЛНОСТ● Работи со Сите Серии На Apple Watch 8, Серија SE2, Серија 7, Серија 6, СЕРИЈА SE, Серија 5, Серија 4, Серија 3, Серија 2, Серија 1 / 38mm, 40mm, 41mm, 42mm, 44mm, 45mm) и е компатибилен со Режимот На Ноќна Маса Apple watch Компатибилен со оригинален Полнач За Часовници Со Јаболка. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА € Едноставно ставете Го Вашиот Apple Watch на штандот за да го наполните часовникот; чувајте го овој држач во близина на вашиот кревет за да дозволите употреба на клучни функции како што се будилници и пораки. ●Уникатен Дизајн И Материјал ● дизајнот на Симпатичниот Дизајн На Диносаурусите изгледа многу стилски и може да го украси вашето биро. Ова пристаниште за полнење е направено од силикон, целокупната површина е многу рамна, а исто така е многу издржлива, отпорна на паѓање и може да избегне гребнатини на полначот и да гледа и да спречи негово движење додека се потпира на површината. Quable management ® нашиот држач за полнење На Apple Watch може ефикасно да помогне да го организирате вашиот кабел за полнење во внатрешноста и да го одржувате вашиот полнач за часовници безбедно на место, ги одржува работите уредни и уредни бидејќи го сместува кабелот за полнење, овозможувајќи му да седи рамно и да остане стабилен во исто време. €100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО● Ако сте збунети за квалитетот на производот или имате какви било други прашања, можете да ни испратите е-пошта и со задоволство ќе го решиме проблемот за вас.

Поврзани производи..