• Свеж
USB C Автомобил Полнач, 2 Приклучоци Запалка За Цигари Сплитер 12/24V 80W Двојна USB Тип-C Порти Посебен ПРЕКИНУВАЧ LED Дисплеј НА НАПОН Вграден Заменлив 10a Компатибилен Со Ос?
zoom_in

USB C Автомобил Полнач, 2 Приклучоци Запалка За Цигари Сплитер 12/24V 80W Двојна USB Тип-C Порти Посебен ПРЕКИНУВАЧ LED Дисплеј НА

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●2-ПРИКЛУЧОК ЗА ПОЛНАЧ ЗА АВТОМОБИЛ И НЕЗАВИСЕН ПРЕКИНУВАЧ ● Конвертирајте го и зголемете го приклучокот за запалка за автомобил од еден на два приклучоци 12 V / 24 V со независен прекинувач за секој приклучок за цигари, Макс 80w/приклучок, поддржува ГПС и други производи за автомобили во исто време ●ПОЛНАЧ ЗА ТИП-Ц И ДВОЕН USB ПОЛНАЧ за АВТОМОБИЛ ● 1 порта За полнење Тип-Ц Со максимална излезна струја 1А/IOS или 1,5 излезна струја/Андроид.2 USB порти за полнење со вкупна максимална 4.8 излезна струја ви овозможува да наплаќате 2 уреди. Поддржува i Phone i Pad Samsung Kindle, итн. ●БЕЗБЕДНОСЕН СИСТЕМ ЗА ПОВЕЌЕ ЗАШТИТИ И ЗАМЕНЛИВ ОСИГУРУВАЧ● Вграден заменлив 10 безбеден осигурувач и паметен чип за препознавање, навремено отсечете ја струјата за да спречите производот и вашите уреди од прекумерна струја, прекумерен напон и заштита од краток спој. ●МОНИТОР НА НАПОН И ИНДИКАТОР за НИЗОК НАПОН € СО LED дисплеј за автоматско следење на батеријата на вашиот автомобил откако ќе се вклучи центарот за напојување на возилото. Дозволете секогаш да ја одржувате здравствената состојба на батеријата и безбедна со користење на занемарлива количина електрична енергија. ●БЕЗЖИЧНА КОНСТРУКЦИЈА И КОМПАКТЕН ДИЗАЈН●Приклучете го овој адаптер За излез на автомобил Отиум во запалката на вашиот автомобил без повеќе дополнителни жици.

Поврзани производи..