• Свеж
Налепница за подобрување на сигналот за телефони за надворешно, 5 парчиња засилувач на антена компактен налепница за подобрување на сигналот за поддршка на отворе?
zoom_in

Налепница за подобрување на сигналот за телефони за надворешно, 5 парчиња засилувач на антена компактен налепница за подобрување на сигналот

DEN 113.76

Стока
check Во продавницата

Широка применливост : Налепницата не само што може да се користи во мобилните телефони, туку може да го подобри и приемот на токи за токи, зуи, па дури и безжични домашни телефони преку PDA двонасочни токажи Погодно за употреба : Налепницата за засилување на сигналот за телефонот го усвојува дизајнот на лепило и може лесно да се инсталира или отстрани од мобилниот телефон. Компактен и преносен : Подобрената налепница за сигнал за мобилен телефон е мала и лесна и може ефикасно да го намали товарот на мобилниот телефон и лесен за носење. Голем дел : Сет од налепници за подобрување на сигналот од 5 парчиња е доволен за да ги задоволи вашите потреби за тешка употреба и долгорочна употреба. Подобрување на сигналот : Подобрените налепници на сигнали за мобилни телефони можат да го решат проблемот со лошите сигнали во бродовите, лифтовите, автомобилите, зградите, тунелите и планините, што може ефикасно да го подобри приемот на сигналот и да ја намали статичката електрична енергија. Подобрување на сигналот : Подобрените налепници на сигнали за мобилни телефони можат да го решат проблемот со лошите сигнали во бродовите, лифтовите, автомобилите, зградите, тунелите и планините, кои можат ефикасно да го подобрат приемот на сигналот и да го намалат статичката електрична енергија. Компактен и преносен : Подобрената налепница за сигнал за мобилен телефон е мала и лесна и може ефикасно да го намали товарот на мобилниот телефон и лесен за носење. Погодно за употреба : Налепницата за засилување на сигналот за телефонот го усвојува дизајнот на лепило и може лесно да се инсталира или отстрани од мобилниот телефон.

Item Type:
Cell Phone Signal Enhancement Sticker
Material:
PCB
Color:
Gold
Fitment:
The signal enhancement sticker can improve mobile phone signal, which is suitable for mobile phones and other smart devices.:
Suitable for ships, elevators, cars, buildings, tunnels, mountains and other locations.:
How to Use:
Remove the product and use it:
Package List:
5 x Cell Phone Signal Enhancement Sticker:
5 x Instructions:

Поврзани производи..