• Свеж
Intoval Portable 3in1 Безжичен полнач за Apple iPhone, Watch и AirPods, станица за брзо полнење за патување, компатибилна со серија iPhone 14, Apple Watch 8, AirPods Pro 2 ECT.
zoom_in

Intoval Portable 3in1 Безжичен полнач за Apple iPhone, Watch и AirPods, станица за брзо полнење за патување, компатибилна со серија iPhone

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

[Иновативен дизајн] Ние го дизајниравме овој полнач со минималистичка и преносливост во умот Секоја форма на преклопување има магнет за поддршка на нејзината стабилност. Ние, исто така, создадовме триаголна постојана структура за да го намалиме дополнителниот простор. [Пријателски за патување] Полначот се преклопува заедно уредно за да можете лесно да го земете каде и да одите. Минималниот стапало поддржува уреди за полнење со потребен минимален простор. [Магнетски и брз] Спуштете го вашиот i Phone на полначот, а магнет ќе го прилепи на место. Двете прстенести светла ќе означат дали телефонот е во позиција - нема поголема погрешно поставување за полнење на телефон. Поддршка до 10 W Зголемено полнење за сериите i Phone 14, 13 и 12. [Компатибилен и безбеден] Овој полнач може безжично да ги наполни вашите i Phone (над 8 серии), Apple Watch или Air Pods со случај на безжично полнење. Ексклузивната мултифункционална технологија за заштита на Intoval обезбедува контрола на температурата, заштита од наплив, превенција од краток спој и многу повеќе. [Што добивате] 1 x полнач, адаптер 1 x 18 W, 1 x кабел, 1 x услужна картичка. Нашите производи се изградени за да траат. Ние ги поддржуваме со гаранција од 720 дена и исклучителна услуга за клиенти, така што можете да се чувствувате уверени дека вашата набавка е безбедна.

Поврзани производи..