• Свеж
Полнач за USB C Charger , 185W 8-порта за полнење на USB C Брзиот полнач на wallид со 2 пакет USB C кабел , Компатибилен со MacBook Pro/Air, iPad Pro, iPhone 14 13 12 Pro Max, Galaxy, Steam Deck.ect.ect.
zoom_in

Полнач за USB C Charger , 185W 8-порта за полнење на USB C Брзиот полнач на wallид со 2 пакет USB C кабел , Компатибилен со

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

【Полнач за брза работна површина од 8 порт】 Достапен е кабел за продолжување на AC Овој адаптер за напојување со 5 порти Ц супер брзо полнење за еден USB лаптопи или четири PD/PPS мобилни телефони истовремено.USB станица за полнење на работната површина, адаптер за напојување од типот C и PD PPS Charger Block Plug. 【Универзална компатибилност】 Оваа станица за полнење Type-C е компатибилна со палубата Steam, Mac Book Pro/Air, Samsung, Switch, Surface, Smart Watches, i Phone, i Pad Pro/Air, Google Pixel, Dell XPS и други USB уреди, паметни телефони и тетратки со USB-C пристаништа компјутери, таблети, конзоли за игри, камери и повеќе додатоци за телефон, USB C до USB C кабел, USB C до USB кабел за напојување, USB C до кабел за полнач на i Phone и повеќе. Две бесплатни кабли (USB C до i OS кабел l = 1м и USB C до C кабел l = 1m). 【Голема брзина и моќност】 Адаптерот за напојување USB-C1 порта поддржува максимален излез од 65 вати во вкупно. Четири USB-C порти (C1/C2/C3/C поддржува PD35 W MA), USB QC 18 W USB порта. USB A Port е компатибилна со протоколот Qualcomm Fast Charge 3.0, а трите USB C порти се компатибилни со Qualcomm Brapt Charge 4.0+, испорака на електрична енергија 3.0 и Samsung Super Fast Charge 2.0 / PPS технологија протокол. 【Преносен полнач за работна површина за дизајн】 Овој полнач за wallидови USB C може да се користи како полнач за патувања, може да се постави на масата или да се вклучи во идот. Поддржува глобален напон од 100-240 V, исполнувајќи различни напори на напон за дома, бизнис или патување. 【Заштита на безбедност】 мала големина и висока ефикасност на полнење, со сертификација за безбедност на ETL, CE, сертификација за заштита на животната средина ROHS. Површината на производот е изработена од материјал за ретардантен пламен на компјутер (V0), со повеќекратни внатрешни заштити, интелигентно прилагодување на излезот на електрична енергија за да ја заштити батеријата на производот и да ја заштити вашата опрема преку прекумерна индустрија, прекумерна, пренасочување, прегревање и заштита од краток спој. 【Полнач за брза работна површина од 8 порт】 Достапен е кабел за продолжување на AC. Овој адаптер за напојување со 5 порти Ц супер брзо полнење за еден USB лаптопи или четири PD/PPS мобилни телефони истовремено.USB станица за полнење на работната површина, адаптер за напојување од типот C и PD PPS Charger Block Plug. 【Универзална компатибилност】 Оваа станица за полнење Type-C е компатибилна со палубата Steam, Mac Book Pro/Air, Samsung, Switch, Surface, Smart Watches, i Phone, i Pad Pro/Air, Google Pixel, Dell XPS и други USB уреди, паметни телефони и тетратки со USB-C пристаништа компјутери, таблети, конзоли за игри, камери и повеќе додатоци за телефон, USB C до USB C кабел, USB C до USB кабел за напојување, USB C до кабел за полнач на i Phone и повеќе.

Поврзани производи..