• Свеж
Abnoys Power-Bank-Portable-Portable-Portable-8000mAh Ultra Compact Portable Portable Phone Charger 5V3A Излезен батерија за излез Вграден тип-кабел и држач за мобилни телефони компатибилен со iPhone и Samsung, итн.
zoom_in

Abnoys Power-Bank-Portable-Portable-Portable-8000mAh Ultra Compact Portable Portable Phone Charger 5V3A Излезен батерија за

DEN 947.20

Стока
check Во продавницата

Преносна банка за напојување на полначот доаѓа со лесен приклучок и кабел за тип-Ц Преносен полнач има вграден паметен чип кој автоматски ги препознава и наплаќа повеќето електронски уреди на пазарот. Приклучете и играјте, повеќе не треба да се грижите за нередот на кабли за полнење, во кое било време и каде било за полнење на мобилни телефони, многу удобно. Преносен полнач користи литиумска батерија со голема густина на енергија, многу компактен мини големина има поголем капацитет на батеријата, лесен за носење. И вграден телефонски штанд за електрична енергија, можете лесно да го издржите вашиот хоризонтален екран на i Phone. Без разлика дали е дома или патување или дневно патување, тоа е совршен придружник. Енергетската банка има 5 V3 A брз излез, може да биде побрзо за да ги пополните вашите електронски уреди. Користењето глава за полнење со излез од 5v2a или повеќе може да ја пополни самата преносна банка за напојување на полначот за околу два и пол часа. Функција за поддршка на преносни полнач за напојување на банка : Наполнете го вашиот i Phone додека ја надополнувате преносната банка за напојување на полначот. Getе добиете : 1 x Преносен полнач за електрична енергија, 1 x USB C кабел, 1 x прирачник. Преносна банка за напојување на полначот доаѓа со лесен приклучок и кабел за тип-Ц. Преносен полнач има вграден паметен чип кој автоматски ги препознава и наплаќа повеќето електронски уреди на пазарот. Приклучете и играјте, повеќе не треба да се грижите за нередот на кабли за полнење, во кое било време и каде било за полнење на мобилни телефони, многу удобно. Преносен полнач користи литиумска батерија со голема густина на енергија, многу компактен мини големина има поголем капацитет на батеријата, лесен за носење. И вграден телефонски штанд за електрична енергија, можете лесно да го издржите вашиот хоризонтален екран на i Phone.

Поврзани производи..