• Свеж
70 Парчиња Чепкалки За Заби За Очи, Вилушки За Овошје За Храна, Бенто Кутија За Храна Избира Мини Слатки Цртани Пластични Овошни Чепкалки За Заби За Деца Туш За Бебињ?
zoom_in

70 Парчиња Чепкалки За Заби За Очи, Вилушки За Овошје За Храна, Бенто Кутија За Храна Избира Мини Слатки Цртани Пластични Овошни

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Пакет вклучувајќи : 7 стил зема, секој стил 10 парчиња, вкупно 70 парчиња Големина : ширината е 0,5 до 0,9 инчи, висината е 1,18 до 1,53 инчи и се совршени за мали раце. Нашите деца храна зема се направени од храна-ОДДЕЛЕНИЕ пп материјал, бпа слободен, нетоксични, храна и дете безбедно, може да издржи температурен опсег : -20 qu ~ 80 €. Совршен за коцки сирење, овошје, колачи, десерти, сендвич, предјадења, кекс, торта, десерти, закуски и многу повеќе. Лесен за употреба, удобно здравје. Мал и лесен, издржлив, лесен за употреба и чистење. Украсете ја вашата храна и направете ја да изгледа повеќе delicious.It не е само практичен комплет за овошна вилушка, туку и прекрасен домашен декор. Пакетот вклучува : 70 х Чепкалки За Заби За Очи Бере мали очи храна зема. Симпатичен начин за развеселување на ужина или ручек. Многу слатки и безбедни стапчиња за храна за детската кутија за ручек бенто.Симпатична И Корисна. Одлично е и за послужување овошје и грицки за сместување гости. Прави одличен разговор за време на ручек.Забавно за користење. Овие бенто избор на храна ја прават храната забавна и интересна за вашето дете и предучилишна возраст.Изборот на ручек е многу лесен за употреба и чистење. Само ставете ги во чашата со вода по секоја употреба и протресете за брзо чистење.

Поврзани производи..