• Свеж
Филтер За Телескоп Свбони 1,25 инчи CLS Филтер За Намалување На Загадувањето На Градот Филтер За Широкопојасен Филтер Погоден За Длабоко Небо Визуелна Астрономска Фо?
zoom_in

Филтер За Телескоп Свбони 1,25 инчи CLS Филтер За Намалување На Загадувањето На Градот Филтер За Широкопојасен Филтер Погоден За Длабоко

DEN 479.84

Стока
check Во продавницата

Испарување на пиштолот со електронски зрак со технологија за обложување со помош На таложење на јон за издржливост и отпорност на гребење;како и стабилност на CWL (централна бранова должина) без отстапување погодено од промената на температурата Планетарниот ротационен систем нуди прецизност и хомогеност на облогите што обезбедуваат висока вредност при пренос на опсегот на премин и Оптичка густина на исклучен опсег. 90% пренос на главните линии за емисија на маглини;Како Што се Ха 656нм;ОИИ 496нм;500нм;Сии672нм и Х-бета 486нм.1% пренос на надвор од опсегот;поточно главните емисиони линии на вештачко загадување на светлината;како Што се Na 589nm;Hg 435nm и 578nm. Погоден за CCD камери во боја и немодифициран Dslr Урбаниот оптички филтер може ефикасно да ја потисне урбаната штетна светлина и да го подобри контрастот на целта за снимање. Испарување на пиштолот со електронски зрак со технологија за обложување со помош На таложење на јон за издржливост и отпорност на гребење;како и стабилност на CWL (централна бранова должина) без отстапување погодено од промената на температурата. Планетарниот ротационен систем нуди прецизност и хомогеност на облогите што обезбедуваат висока вредност при пренос на опсегот на премин и Оптичка густина на исклучен опсег. 90% пренос на главните линии за емисија на маглини;Како Што се Ха 656нм;ОИИ 496нм;500нм;Сии672нм и Х-бета 486нм.1% пренос на надвор од опсегот;поточно главните емисиони линии на вештачко загадување на светлината;како Што се Na 589nm;Hg 435nm и 578nm. Погоден за CCD камери во боја и немодифициран Dslr Урбаниот оптички филтер може ефикасно да ја потисне урбаната штетна светлина и да го подобри контрастот на целта за снимање.

Поврзани производи..