• Свеж
4 Парчиња Извлекувач На Тастатура, Алатка За Отстранување На Тастатура За Отстранување На Клучеви Механички Прекинувач За Тастатура Извлекувач На Нерѓосувачки Та?
zoom_in

4 Парчиња Извлекувач На Тастатура, Алатка За Отстранување На Тастатура За Отстранување На Клучеви Механички Прекинувач За Тастатура

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ-ќе добиете 2 парчиња извлекувач на тастатура и 2 парчиња четки за тастатура Едниот извлекувач на клучеви е дизајниран со 2 глави : едниот за капаче за клучеви, а другиот е за конци. Доволно за вашите дневни потреби. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ-Нашиот извлекувач на тастатура е изработен од висококвалитетен челик, со дизајн со двојна намена на повлекување на клучот и повлекување на вратилото, линеарниот извлекувач на капачето на тастатурата е посоодветен за љубителите на механичката тастатура. Рачката е изработена од висококвалитетна пластика, која е многу издржлива и може да се користи долго време. Повеќекратна ПРИЛИКА - Најдобро за чистење на тастатура, компјутер, лаптоп, екран, печатач и електронски уреди. Може да се користи за влечење капаче и прекинувачи, многу погодно за чистење прашина и одржување на тастатурата чиста со помош на 2 парчиња практични четки за тастатура. ИДЕАЛНА АЛАТКА-ви Овозможува брзо да ги отстраните сите копчиња за чистење, неопходен и корисен додаток за тастатура. Лесен и пренослив, лесен за носење и употреба, одржувајте ја електронската опрема чиста и продолжете го животниот век на електронската опрема. СИЛНА КОМПАТИБИЛНОСТ-жицата на извлекувачот на тастатурата е растеглива, компатибилна со повеќето механички тастатури.

Поврзани производи..