• Свеж
Бордсстракт преносен личен безбеден аларм, 125 dB безбедносен аларм за итни случаи со LED светло, синџир на клуч за заштита на безбедност за жени мажи и стари лица, патн?
zoom_in

Бордсстракт преносен личен безбеден аларм, 125 dB безбедносен аларм за итни случаи со LED светло, синџир на клуч за заштита на безбедност

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Бордсктраат е бренд посветен на развој на домови и иновации, нудејќи низа производи и додатоци за живеење во кујната за живеење Бордсктраат постојано се развива и се подобрува во своето истражување за да обезбеди подобри услуги за јавноста. Безбедносен аларм : Преносен аларм со поставување на инфрацрвени сензори може да звучи 125 децибели за да ги избегнат потенцијалните натрапници, може да се користи како спречувач на криминал, сигнал за спасување, преносен аларм. Дополнителен звук на гласно аларм : Алармот за итни случаи може да звучи 125 децибели за да привлече внимание, само да го извлечете клучот за клучеви, ќе го звучи алармот, вметнете назад за да застанете. Широк спектар на апликации : Личен аларм со LED светла, особено погоден за жени, мажи, стари лица, деца, ноќни работници, но и за патување, утринско вежбање, кампување, одење на кучиња и спречување на старите лица да изгубат. Мал и удобен : Синџирот на клучеви за безбедност на алармот е вистинската големина, лесен за носење, може да се обеси на торбата, багажот, копчињата, може да се постави на вратата или прозорецот. Издржлив материјал : Преносен аларм е изработен од висококвалитетна пластика, убава и издржлив, задниот дел на алармот е опремен со магнет, кој може да се цица на метални површини. Безбедносен аларм : Преносен аларм со поставување на инфрацрвени сензори може да звучи 125 децибели за да ги избегнат потенцијалните натрапници, може да се користи како спречувач на криминал, сигнал за спасување, преносен аларм. Дополнителен звук на гласно аларм : Алармот за итни случаи може да звучи 125 децибели за да привлече внимание, само да го извлечете клучот за клучеви, ќе го звучи алармот, вметнете назад за да застанете. Широк спектар на апликации : Личен аларм со LED светла, особено погоден за жени, мажи, стари лица, деца, ноќни работници, но и за патување, утринско вежбање, кампување, одење на кучиња и спречување на старите лица да изгубат. Мал и удобен : Синџирот на клучеви за безбедност на алармот е вистинската големина, лесен за носење, може да се обеси на торбата, багажот, копчињата, може да се постави на вратата или прозорецот.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Safety Alarm
Material:
ABS
Decibels:
About 125 decibels
Applicable Battery:
3 x Button Battery LR44, 150mA in total (Not Included)
Features:
Use three LR44 batteries, can continue to alarm for more than 40 minutes
Function:
Manual alarm, microcomputer infrared automatic induction, red LED warning light flashes when the alarm sounds.
Scope of Application:
Elderly, children, lady
How to Use:
1. Pull out the keychain, an alarm will sound, and plug it back in to stop.:
2. Push the switch to the AUTO position. After 15 seconds, it will enter the alert state with a single beep. After 15 seconds, someone will enter the front 120 degrees, within 5 meters, and an alarm will be issued. After 15 seconds, it will automatically stop and re-enter the alert state.:
3. The back of the product is equipped with a magnet, which can be sucked on the refrigerator, window, door frames and other metals.:
Package List:
1 x Safety Alarm:
1 x Manual:

Поврзани производи..