• Свеж
Милагето Пренослив Шпорет Цевка Продолжување На Оџакот Цевка Фитинзи Нерѓосувачки Челик Шатор Цевка Заеднички Конектор За Отворено Печка Кампување Оган Место Пе?
zoom_in

Милагето Пренослив Шпорет Цевка Продолжување На Оџакот Цевка Фитинзи Нерѓосувачки Челик Шатор Цевка Заеднички Конектор За Отворено

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

издувна цевка за грејач : издувната цевка на котелот закачена на ѕид прифаќа задебелен дизајн и фитинзи за цевки за димни оџаци Добра врска : врската е тесна, а кога е поврзана со други цевки со иста големина, спојниците за поврзување се затегнати. Материјал : Изработен од нерѓосувачки челик, отпорен на високи температури, многу силен, издржлив и не е лесен за кршење. Широко користен : Погоден За дрво, шпорет на шатор, камин, горилник на дрва, шпорет за кампување. СОВРШЕН ПОДАРОК : Подарок за секој кој треба да инсталира издувни гасови. Опис : - издувна цевка за грејач : издувната цевка на котелот закачена на ѕид прифаќа задебелен дизајн и фитинзи за цевки за димни оџаци. - Материјал : Изработен од нерѓосувачки челик, отпорен на високи температури, многу силен, издржлив и не е лесен за кршење. - Добра врска : врската е тесна, а кога е поврзана со други цевки со иста големина, спојниците за поврзување се затегнати. - Широко користен : Погоден За дрво, шпорет на шатор, камин, горилник на дрва, шпорет за кампување. - СОВРШЕН ПОДАРОК : Подарок за секој кој треба да инсталира издувни гасови.Спецификација : - Материјал : Табела Со Големина Од Нерѓосувачки Челик : 12, 7cmx0, 6cm/5, 00inchx0, 24nchpackage Вклучува : 1 Шпорет Pipe Note : ве Молиме дозволете малку грешки поради рачно мерење и различни монитори.

- Material:
Stainless Steel
Size Chart:
12.7cmx0.6cm/5.00inchx0.24inch:
Package Includes:
1 Stove Pipe:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Поврзани производи..