• Свеж
Луксузен Запечатувач На Храна Торбичка За Ужина Торбичка За Ужина 2 Комплети Клипови За Торби За Запечатување На Вреќи За Храна За Складирање Храна Со Воздушно Зат?
zoom_in

Луксузен Запечатувач На Храна Торбичка За Ужина Торбичка За Ужина 2 Комплети Клипови За Торби За Запечатување На Вреќи За Храна За Складирање

DEN 148.16

Стока
check Во продавницата

фото-датотеката го прицврстува клипот со дизајн на цртан филм, ја обезбедува својата популарност и практичност снек торба клип Споделете го Со вашите пријатели, семејство,- работници, роднини на денот на загревањето на куќата. храна посвеж клип може да се користи за стегање на многу кеси, како што се вреќи за ужина, пластична кеса, хартиени кеси и така натаму. тежок зафат За заптивки Изработен од издржлив материјал, овој клип за запечатување е безбеден и практичен во употреба. свежо чување чип клип Опремена кутија за складирање прифати магнетски дизајн, тоа може да биде стабилно и цврсто на фрижидерот или било која метална површина. Карактеристики Боја : Избрани Боја Материјал : Пп Магнет Големина : 12. 39 во Пакет, Вклучувајќи 2 Комплети Клипови За Торби за Запечатување Кеси За Храна За Складирање Храна со Воздушно Затегнато Држење За Заптивки за Вреќи За Леб Вреќи За Ужина и Торба за Храна.

Поврзани производи..