• Свеж
Hmzrqx 1080d Оксфорд Платно Готвач Патна Торба Преносни Издржливи Џебови За Складирање Готвач Торба За Готвење
zoom_in

Hmzrqx 1080d Оксфорд Платно Готвач Патна Торба Преносни Издржливи Џебови За Складирање Готвач Торба За Готвење

DEN 694.40

Стока
check Во продавницата

Усвојува ergономски и компактен дизајн Лесен е за носење, цврст и цврст и спречува паѓање на алатките. Тие можат безбедно да се чуваат и транспортираат, што ги прави идеални за нивно чување кога не се користат или за време на угостителски настани. Удобна и моќна преносливост, лесно може да се носи кога одите на работа, кампување или скара. Кутија со алатки погодна за готвење студенти, помлади готвачи и домашни кујни, што се користи за чување комплети кујнски ножеви. Усвојува ergономски и компактен дизајн. Лесен е за носење, цврст и цврст и спречува паѓање на алатките. Тие можат безбедно да се чуваат и транспортираат, што ги прави идеални за нивно чување кога не се користат или за време на угостителски настани. Удобна и моќна преносливост, лесно може да се носи кога одите на работа, кампување или скара. Кутија со алатки погодна за готвење студенти, помлади готвачи и домашни кујни, што се користи за чување комплети кујнски ножеви. Усвојува compономски и компактен design.It лесен е за носење, цврст и цврст и спречува паѓање на алатките.Тие можат безбедно да се чуваат и транспортираат, што ги прави идеални за нивно чување кога не се користат или за време на угостителски настани.Удобна и моќна преносливост, лесно може да се носи кога одите на работа, кампување или скара.

Material:
1080D
Type:
Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Поврзани производи..